Perry Sport BV

Oosteinderweg 247b
1432 AT Aalsmeer
Klik hier voor het telefoonnummer
Werken en leren bij Perry Sport? Bekijk aanbod

Dit is Perry

De geschiedenis van Perry gaat terug tot 1866, toen de eerste winkel werd geopend in Amsterdam. Met meer dan 57 winkels en circa 800 medewerkers zijn we al jaren nummer één voor sport en outdoor. Perry wil mensen intensiever in beweging brengen, zowel op sportief gebied als in de persoonlijke ontwikkeling, omdat je meer van het leven geniet als je het beste uit jezelf haalt!!

Perry wil voorbijgaan aan iedere eventuele vergelijking met anderen. Onze medewerkers vervullen daarin een onderscheidende rol. Zij maken het verschil en zijn de dragers van het merk ‘Perry’ en onze ambitie. Wij zoeken mensen die samen met Perry het beste uit zichzelf willen halen!!

Onze winkels

Winkelen bij Perry is een belevenis. Onze winkels zijn ruim, overzichtelijk, sfeervol en avontuurlijk. Beschilderingen, water, natuur- en lichtelementen nodigen de klanten uit voor een ontdekkingstocht. Perry is de coach voor sport en de gids voor outdoor. Je vindt Perry op gemakkelijk bereikbare locaties in heel Nederland.

Onze cultuur

Perry-medewerkers zijn zelfbewust, flexibel, commercieel- en klantgericht. Zij bieden klanten professionele en pasklare antwoorden. De Perry-spirit is een teamspirit, die kansen biedt om grenzen te verleggen. In onze winkels bruist het van dynamiek, geen dag is hetzelfde. We zetten er samen de schouders onder om het telkens opnieuw net iets beter te doen. We scoren door klantvriendelijkheid, kwaliteit en service.

Wat kan Perry voor jou betekenen?

Je kunt bij ons zowel fulltime als parttime, maar ook als leidinggevende of leidinggevende in opleiding aan de slag. Bij onze medewerkers zit verkopen in het bloed. We vinden het belangrijk onze mensen te trainen en op te leiden tot goede sportadviseurs en/of leidinggevenden. Perry biedt daarvoor een aantrekkelijk trainingsprogramma of traineeship.

Perry Academy

Via de Perry Academy bieden we een scala van interne opleidingen en aantrekkelijke trainingen. Zoals assortimentskennis, verkopen, leidinggeven, visual merchandising en persoonlijke ontwikkeling. Zo maak je werk van je ambities. Je leert praktische vaardigheden, vergroot je vakkennis en kan persoonlijk groeien in je functie. De Perry Academy geeft je de unieke mogelijkheid om trainingen te volgen op het niveau van verkoopmedewerker, assistant store manager of store manager.