Akzo Nobel Nederland B.V.

Velperweg 76
6824 BM Arnhem
Klik hier voor het telefoonnummer
 

Over Ons

Jij hebt twee rechterhanden en een goed stel hersens?
Je zoekt een interessante en boeiende (eerste) baan in de industrie? Of een leerzame stageplaats met perfecte begeleiding? Gevonden! AkzoNobel is 's werelds grootste producent van verf en coatings. Daarnaast maken we chemicaliën voor ontelbare producten, zoals shampoo, etenswaren, autobumpers, krantenpapier, MP3-spelers, bankbiljetten en bier. Wij weten dan ook zeker: jij hebt tientallen producten in huis waar wij aan hebben bijgedragen.

Toekomst
Eigenlijk is AkzoNobel nu al best belangrijk in je leven. En we kunnen nog véél belangrijker worden, als jij ervoor kiest om bij ons te komen werken. Ons wereldwijde succes is te danken aan mensen die anders durven denken. Die steeds weer zoeken naar manieren om dingen nóg beter te doen. Die vandaag willen werken aan de oplossingen van de toekomst. Niet voor niets is onze slogan: "Tomorrows Answers Today™".

Technische banen voor beterweters
Goed. Wat we dus van jou verwachten, is dat je leergierig bent. Zodra je bij ons binnen komt, krijg je actieve ondersteuning van je collega's, die je helpen je plek in het bedrijf te vinden. Natuurlijk moet je hun aanwijzingen kunnen opvolgen. Maar je moet óók zelf na blijven denken. Wij willen dat al onze medewerkers het beste uit zichzelf en uit hun baan halen. Dus vraag vooral door, breng ideeën aan, blijf kritisch, toon initiatief, wees ondernemend. Je mag best eigenwijs zijn. Dat zijn wij ook. En als er eens een verschil van mening ontstaat... dan gaan we samen door tot we er uit zijn. Zonder dwarsliggers geen rails.

Gék op kleuren
AkzoNobel is als verfproducent internationaal erkend expert in kleuren. Maar de kleur van onze medewerkers vinden we absoluut onbelangrijk. Net als je religie of geslacht, overigens. Het maakt ons niet uit waar je vandaan komt, we zijn vooral geďnteresseerd in waar je naar toe wilt. En hoe wij elkaar kunnen helpen om samen beter te worden en succesvol te zijn.

Solliciteren? Moet je doen!
AkzoNobel heeft 15 vestigingen verspreid over heel Nederland. Er is dus altijd wel een bedrijf bij jou in de buurt. Klik op de tabs hierboven om te kijken welke actuele vacatures en stageplaatsen er zijn. Zie je niet meteen een plek die bij je past, stuur ons dan vooral je open sollicitatie met een heldere motivatie waarom wij per se jou moeten hebben. Als jouw sollicitatie ons aanspreekt, maak je kans op een boeiende plek bij een bedrijf dat jou de ruimte biedt om het beste uit jezelf te halen.