Center Parcs

Rivium Boulevard 213
2909 LK Capelle aan den IJssel

Over Center Parcs

Al meer dan veertig jaar is Center Parcs onbetwist marktleider in de markt voor korte vakanties in ruim opgezette parken middenin de natuur. Als koploper in de recreatiebranche investeert het bedrijf voortdurend in vernieuwing om elk jaar een aanbod te bieden dat perfect aansluit op de wensen van haar gasten. De pijlers onder het succes van Center Parcs zijn de Aqua Mundo, de comfortabele cottages, de natuur, het overdekte centrum – de Market Dome-, het uitgebreide aanbod aan activiteiten maar vooral ook de betrokkenheid en de service van medewerkers. De kwaliteitseisen van het concern zijn in alle opzichten toonaangevend in de recreatiebranche.Cateraar Albron verzorgt het eten en drinken bij Center Parcs en Sunparks in Nederland en België. Albron is de grootste onafhankelijke cateraar van Nederland, en verzorgd al meer dan 100 jaar eten en drinken onder het dak van een ander. Wanneer je komt werken in de horeca of binnen de Retail Food (Supermarkt) op een van de vakantieparken, kom je formeel dus in diens bij Albron. Natuurlijk maak je gewoon deel uit van het team van medewerkers in het park en streef je er samen naar alle gasten een fijne vakantie te bezorgen.

Center Parcs is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal concern met 14 topparken, waarvan 6 in Nederland, 4 in Frankrijk, 2 in Duitsland (in juli 2013 is de opening van het derde park in Bostalsee) en 2 in België.

De VISIE van Center Parcs

‘People need a place and time to reconnect.’ Het ritme van alledag kan hectisch zijn. Zo hectisch dat we soms uit het oog verliezen wat belangrijk is: genieten van het leven en van elkaar. Center Parcs is dé plek waar mensen die drukte kunnen ontvluchten om weer écht tijd te maken voor elkaar. Midden in de natuur, maar niet ver van huis.

De MISSIE van Center Parcs

Center Parcs is de ideale bestemming om samen met vrienden te genieten van een korte break, in een groene omgeving en niet te ver van huis.