The body shop

Scorpius 1
2132 LR Hoofddorp
Klik hier voor het telefoonnummer

Werken bij The Body Shop

Als je bij ons komt werken, ga je deel uitmaken van een internationaal, dynamisch, commercieel gedreven bedrijf met een unieke filosofie. Wij zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is tegelijkertijd winstgevend te zijn én maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daar zijn we trots op en dat dragen we uit.

Jouw reis begint hier

Bestemming: de top van je kunnen

Wij zien werken bij The Body Shop graag als een reis. Of je nu een topverkoopster in de dop bent of een kantoortijger, wij bieden je mogelijkheden om door te groeien en je uiteindelijke bestemming te bereiken.

In de winkel

De Retail Academy
Heb je je ooit afgevraagd hoe dat nou allemaal zit met dierproeven? En met Community Fair Trade? Onze Retail Academy leert je alles wat je moet weten over de manier van werken bij The Body Shop. Over onze producten en de ontwikkeling daarvan, de verhalen achter de producten, verkooptechniek, service, en ook make-up en gezichtsverzorging.

Managementtraining
Voor shopmanagers is er een speciaal opleidingstraject.

Op kantoor

Of het nu gaat om inzicht in onze cultuur of strategie, professionele expertise, persoonlijke ontwikkeling of de ontwikkeling van managementvaardigheden, als je bij ons op kantoor werkt heb je een brede keuze aan manieren om door te leren en je verder te ontwikkelen. We zullen je vorderingen regelmatig beoordelen zodat we, samen met jou, het beste ontwikkelingsplan kunnen opstellen om je te helpen je potentieel op de korte en de lange termijn te vervullen.


Arbeidsvoorwaarden

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van je functie heb je recht op een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Personeelskorting
  • Staff samples
  • Vrijwilligersdagen - ten minste één dag per jaar om te besteden aan vrijwilligerswerk.

Onze Cultuur

Mensen zorgen ervoor dat de wereld draait

The Body Shop is opgericht uit pure passie, uit enthousiasme voor beauty en de wens om de wereld een stukje mooier te maken. Samenwerking en collegialiteit, plezier, enthousiasme en ondernemerschap staan bij onze activiteiten centraal.

Inclusie en Diversiteit

The Body Shop International plc weet dat het succes van ons bedrijf afhankelijk is van onze mensen. Wij omarmen alles wat uniek is van onze medewerkers. Op basis van hun verschillende perspectieven en ervaringen, zijn wij ervan overtuigd dat een ieder waarde toevoegt aan de manier waarop werken. De diversiteit van onze mensen levert een sterke bijdrage aan onze innovatiekracht.

Wij streven ernaar om mensen aan te trekken, aan te nemen en te behouden, afkomstig uit de breedst mogelijke pool van talenten. Wij geloven hiermee inzicht in de verschillende markten te verkrijgen en zo creativiteit te stimuleren om zo goed mogelijk te anticiperen op de behoeften van onze consument. We streven er voortdurend naar een productieve omgeving te creŽren, een omgeving welke verschillende culturen en groepen vertegenwoordigt en op deze diverse groepen inspeelt, een omgeving waarin iedereen een gelijke kans heeft om te slagen.