Broekhuis

Zuiderbreedte 36
3845 MC Harderwijk
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Automotive company of the year 2016/2016

Werken bij Broekhuis

Solliciteer nu op een mooie baan bij Broekhuis!

Bekijk de vacatures

Werken bij Broekhuis

Ben jij een gedreven persoon? Matcht jouw profiel met dat van ons en kan jij je vinden in onze klantbeloften? Dan nodigen we je van harte uit om verder te kijken naar onze vacatures. Mocht er op dit moment niets bij zitten wat bij je past, dan kan je altijd een open sollicitatie schrijven. We zien je sollicitatie tegemoet!

We zijn ook altijd op zoek naar jong talent! Benieuwd wat we te bieden hebben?
Bekijk onze vacatures


Broekhuis als werkgever

Broekhuis is één van de top vijf dealerholdings in Nederland. Dagelijks werken er meer dan 1.000 mensen. Je vindt ons in heel Midden-, Oost- en Noord-Nederland. Iedereen die bij ons werkt heeft dezelfde missie: “iedere dag het verschil maken!”. Van elke medewerker verwachten we daarom oplossingsgerichtheid en mensgerichtheid.

Werken bij Broekhuis - Iedere dag het verschil maken!

Bij Broekhuis helpen wij onze klanten iedere dag weer met passie en vakmanschap. Zo was het al in 1932, toen ons familiebedrijf van start ging. En zo is het nog steeds. Daar zijn wij trots op.

Waar staat de naam Broekhuis voor? Wat maakt ons anders? Het verschil zit in de manier waarop wij met onze klanten omgaan. Broekhuis beweegt mensen. Letterlijk en figuurlijk. Vanuit onze oprechte belangstelling en enthousiasme voor ons vak, ons bedrijf en de mens.

Dit zijn wij - De bouwstenen van onze cultuur

Broekhuis wil iedere dag het verschil maken. Wij hebben dan ook één doel voor ogen: enthousiaste klanten. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, daar moeten wij keihard aan werken. Want mobiliteit is mensenwerk, dat is onze stellige overtuiging.

De bouwstenen van onze cultuur spelen hierin een belangrijke rol; mensgericht, oplossingsgericht, betrouwbaar en transparant. Dit alles met enthousiasme en betrokkenheid! Dat kenmerkt de Broekhuis medewerker. Met deze eigenschappen zijn wij groot geworden en hiermee willen wij ons in de toekomst blijvend ontwikkelen.Broekhuis in beeld