Lucardi Juwelier

Postbus 19385
2500CJ 's Gravenhage
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Over Lucardi

Lucardi is opgericht in 1985 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste juweliersketen van Nederland. Na diverse overnames maakt Lucardi sinds mei 2006 deel uit van de KIN Group (Klockgrossisten I Norden AB). Het hoofdkantoor van dit concern is tot op heden gevestigd in Stockholm, Zweden. KIN is op dit moment de grootste verkoper van horloges in Noord-Europa.

Ten tijde van de overname van de KIN group, is niet alleen Lucardi overgenomen, maar ook de winkelketen Kijkshop.

Vandaag de dag vallen Kijkshop, Lucardi en het Zweedse bedrijf 'Ur & Penn' onder de KIN Group, wat onder leiding staat van Ayad al Safar. Hij is in 2006 verkozen tot 'ondernemer van het jaar' in Zweden.

Met 94 filialen door heel Nederland is Lucardi Juwelier de grootste winkelketen van Nederland op het gebied sieraden, horloges en modeaccessoires. Wij bieden keus uit een breed assortiment van gouden en zilveren sieraden, horloges, byoux en modeaccessoires.

Bij Lucardi Juwelier vind je altijd een mooi sieraad of horloge voor elk budget. Of je nu in Roermond komt of in Den Helder, in Arnhem of Den Haag: overal vindt je onze uitnodigende, overzichtelijke winkels boordevol aanbiedingen en het meest modieuze aanbod. Bovendien kun je bij ons altijd rekenen op goed en vriendelijk personeel.

Je vindt bij Lucardi Juwelier altijd de meest eigentijdse sieraden, horloges, byoux en modeaccessoires voor elk budget. Het is dan ook niet vreemd dat Lucardi Juwelier een organisatie is waar veel enthousiaste en betrokken medewerkers, met gevoel voor sieraden en horloges werkzaam zijn. Bovendien zorgt de zeer platte organisatiestructuur voor korte communicatielijnen, die vereist zijn om snel en adequaat te kunnen reageren.
Elkaar motiveren, helpen en uitdagen zijn onderwerpen die dagelijks terugkomen in een team met "spirit". Voor Lucardi Juwelier is het van groot belang dat een verkoopteam enthousiasme, betrokkenheid en gedrevenheid uitstraalt in de winkel. Mensen vormen immers de basis van Lucardi Juwelier, zij bepalen voor een belangrijk deel het succes en de groei van de onderneming.
Lucardi Juwelier zet als grootste daarom niet alleen de toon met winkelformule, maar ook met haar personeelsbeleid.

Bekijk onze vacatures