Zorganimaties B.V.

Stage Video editor animatie / Audio Visueel (AV)

  • Stageplaats
MBO
  • Noord-Holland
Blaricum
18 mei 2017
1 juli 2017

Details van de functie

Over ons
Zorganimaties maakt animatievideo’s die op een laagdrempelige manier, begrijpelijke informatie overdragen binnen gezondheidszorg. Ons grootste project is Kijksluiter, een bibliotheek van ruim 1000 animatievideo's waarin de essenties van een geneesmiddelenbijsluiter in eenvoudige spreektaal worden uitgelegd. Kijksluiter is beschikbaar voor meer dan 95% van alle nieuw voorgeschreven geneesmiddelen in de eerstelijns zorg.

Voor de uitbreiding en verdere ontwikkeling van de Kijksluiter bibliotheek zijn wij op zoek naar stagiaires of studenten die een bijbaan zoeken als video-editor, en gemotiveerd zijn om een product te maken dat mensen echt verder helpt.

De werkzaamheden
Als video-editor verwerk je geluidsbestanden, en maak je gebruik van onze animatie software om Kijksluiters klaar te maken voor opname in de bibliotheek. Bij deze werkzaamheden houd je rekening met de doelstelling en doelgroep van Kijksluiter. Kijksluiter bevat uitsluitend uit de bijsluiter gedestilleerde informatie, en alleen die informatie die voor een specifieke gebruiker relevant is. Aan jou is de taak om dit zo goed en duidelijk mogelijk te verwerken in de animaties.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste video-editor die zich betrokken voelt bij de doelstelling van Zorganimaties. Dit is namelijk namelijk het bevorderen van informatie overdracht in de zorg. Hierbij is het belangrijk dat je secuur te werk kan gaan, want het is belangrijk dat de juiste informatie verwerkt wordt in de animatie video's. Hiernaast zoeken wij iemand die zowel individueel als in groepsverband goed te werk kan.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Afke de Jong
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)