ZND Nedicom

Vacature: Dakdekker gezocht in Eindhoven

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Vast contract
  • Bijbaan
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Brabant
Eindhoven
5 december 2017
28 december 2017

Details van de functie

ZND NEDICOM is een succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van innovatieve en duurzame daken en gevels voor de utiliteitsbouw. Met zo’n 100 medewerkers bieden we elke dag maatwerkoplossingen voor onze klanten, dit zijn vooral toonaangevende bouwondernemingen in Nederland. Ontdek op onze site de mooie projecten die we realiseren.

In 2018 bestaan we 65 jaar en het zou mooi zijn als jij ons team komt versterken. Wij zoeken nieuwe collega’s om onze gezonde groei verder vorm te kunnen geven. Voor onze vestiging ZND in Eindhoven willen we in contact komen met jonge mensen met slimme handjes voor de functie van:

Dakdekker (leerling, m/v)

Functie beschrijving

- Je werkt aan mooie dak- en gevelprojecten in voornamelijk Nederland. Je bekijkt alles van grote hoogte. Een werkdag is nooit hetzelfde.
- Je werkt in kleine teams, in de Randstad of ten zuiden van de lijn Utrecht, Arnhem-Nijmegen, Zeeland, Noord Brabant en Limburg.
- Een werkdag bestaat uit vaste tijden, er is vrijwel zelden sprake van overwerken. Dat betekent dat je je vrije tijd goed kunt plannen.
- Mocht je niet de juiste (vak-)opleiding hebben, geen probleem, dan zorgen we ervoor dat je in korte tijd de vereiste diploma’s gaat halen. We leiden je op.

Profiel

- Je komt net van school en je bent tot de conclusie gekomen dat je vooral met je handjes wil werken. Met de juiste instelling, de wil om te werken, kom je bij ons ver.
- Je komt afspraken na, je bent iemand van de tijd en je zorgt goed voor je lichamelijke conditie, zodat je elke dag weer een topprestatie kunt leveren.
- Een gezonde dosis humor is welkom, wij zijn een open, informele organisatie, een echt familiebedrijf, waarbij iedereen zich kan ontwikkelen.

Wij bieden

- Een uitstekend salaris inclusief een reistijdvergoeding.
- Een fulltime dienstverband.
- Na een proeftijd van 3 maanden meteen een vast contract.

Kijk op zndnedicom.nl. Daar vind je de baan die je een toekomst geeft. Wil je solliciteren, stuur dan een email naar [stuur een e-mail]. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Theo Mommers
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)