Engie Services Nederland N.V.

Aankomend Monteur Koudetechniek

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Vast contract
 • BBL-plek
MBO
 • Noord-Brabant
Roosendaal, Zoetermeer
8 februari 2018
1 maart 2018

Details van de functie

Logo Wil jij al lerend en werkend ontwikkelen op het gebied van koudetechniek? Ben je woonachtig in regio Roosendaal of Zoetermeer? Dan is deze functie aankomend monteur koudetechniek echt iets voor jou!

Functieomschrijving
De aankomend monteur koudetechniek bij ENGIE Refrigeration werkt in teamverband en onder toezicht in de werkplaats. Als leerling monteur bouw je mee aan verschillende koeltechnische installaties.

Je voornaamste werkzaamheden zijn:
 • In teamverband en onder toezicht installeren van delen van koude technische installaties.
 • Samenstellen van mechanische componenten in de werkplaats, en indien gevorderd, samenwerken met collega’s op het karwei bij de klant.
 • Leidingen buigen, bewerken en solderen.
 • Tekening lezen (koeltechnisch en elektrotechnisch),
 • Schematisch tekenen,
 • Diverse montage, controle werkzaamheden op gebied van elektra en koeltechniek
 • Kennisoverdracht m.b.t. materiaalkennis / veiligheid / gedrag en houding.

Onze klanten zitten in binnen- en buitenland en in verschillende sectoren zoals de ijs- en sneeuwrecreatie, land- en tuinbouw,(petro)chemie, voedings-& genotmiddelenindustrie, laboratoria en op- en overslag. Uiteraard biedt ENGIE Refrigeration voldoende mogelijkheden om door te groeien naar bijvoorbeeld een rol van servicemonteur.

Functie-eisen
Voor de rol van leerling project monteur koudetechniek vragen wij:
 • Een MBO opleiding niveau 2-3 of 4 Elektrotechniek of daaraan gelijkwaardig.
 • Een leergierige kandidaat die zich graag verder wil ontwikkelen binnen de koudetechniek.

Voldoe je in eerste instantie niet aan alle gevraagde eisen voor de rol van leerling project monteur koudetechniek en ervaringen maar denk je toch het niveau te hebben om deze rol naar behoren uit te voeren, overtuig ons dan en neem contact op.

Wat bieden wij je
Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

Bedrijfsinformatie
ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en is actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Refrigeration is onderdeel van ENGIE Services, specialist en marktleider in koude technische dienstverlening. We bieden maatwerktotaaloplossingen: van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie. De experts van ENGIE Refrigeration beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Vanuit die relevante kennis en waardevolle ervaring dragen onze specialisten dan ook dagelijks bij aan een beter bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers. In land- en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie.

Contactinformatie
Solliciteer meteen via de button en upload je cv met motivatie! Vragen over deze vacature? Neem contact op met Bas Jansen via [stuur een e-mail] of telefonisch op nummer [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Bas Jansen
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)