Orange Belgium : Transparantiemelding - Norges Bank

19 Mei 2017 18:45

Brussel, 19 mei 2017 - Orange Belgium maakt vandaag volgende informatie bekend zoals voorgeschreven door Artikel 14 van de Wet van 2 mei 2007 en het Koninklijk Besluit van 14 februari 2008:

Op 18 mei 2017 heeft Orange Belgium een transparantiemelding ontvangen vanwege Norges Bank (the Central Bank of Norway), waarin deze bevestigt dat, op 17 mei 2017, de participatie van Norges Bank 1.826.314 aandelen bedroeg (vorige melding: 1.691.216 aandelen), hetzij 3,04 % van het totale

uitstaande aandelenkapitaal van de Vennootschap (vorige melding: 2,82 %).

Elke stijging boven (of daling onder) de volgende drempels vereist een transparantiemelding aan Orange Belgium en de Autoriteit voor Financiele Diensten en Markten (FSMA):

1. 3 %, zoals bepaald door de statuten van de Vennootschap;

2. 5 % en elk veelvoud van 5 %, zoals bepaald door de Belgische wet.

De volledige tekst van deze melding is ook beschikbaar op de sectie << Aandeelhouder & investeerder >> van onze website corporate.orange.be/nl/financiele-informatie .

Over Orange Belgium

Orange Belgium is een van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via haar dochter Orange Luxembourg.

Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten, alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste diensten aan bedrijven. Ons ultraperformant mobiel netwerk beschikt over de 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie waarin we voortdurend in blijven investeren.

Orange Belgie is een filiaal van de Orange-groep, een van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele en breedband internetdiensten en een van de leiders wereldwijd in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven.

Orange Belgie staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie: corporate.orange.be/nl, www.orange.be of volg ons op Twitter : @pressOrangeBe.

Contact investeerders

Siddy Jobe - [stuur een e-mail] [klik hier voor het telefoonnummer]

HUG#2106252

Orange Belgium

Orange BelgiumA. Reyerslaan 70, 1030 Brussels, Belgium

* T. [klik hier voor het telefoonnummer]

* F. [klik hier voor het telefoonnummer]