Digitalisering stagneert; slechts 5 procent van commissarisen heeft ..

14 maart 2018

De internationale druk van digitale transformatie heeft niet de verwachte impact gehad op bedrijven, aangezien slechts 5 procent van de huidige commissarissen binnen niet-technologische organisaties over digitale competenties beschikt. Bovendien hebben niet-technologische organisaties de afgelopen 2 jaar weinig inzet getoond om hun digitale competenties te verbeteren, ondanks de centrale rol die digitale transformatie vervult bij het opbouwen van een meer concurrerende, efficiŽntere en klant gerichte organisatie. Dit blijkt uit een nieuw, groot onderzoek van het internationale executive search bureau, Amrop.

Het rapport ?Digitization on Boards: Are Boards Ready for Digital Disruption?? onderzoekt hoe beursgenoteerde bedrijven digitalisering aanpakken. Het is zorgwekkend dat hieruit blijkt dat de visie op digitalisering vaag blijft, en er nog veel vragen zijn rondom de rol van digitalisering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

[klik hier voor het telefoonnummer] r1&sid=64685&distro=ftp" alt="">

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/ [klik hier voor het telefoonnummer] /nl/

CONTACT: