Exclusive Group doet flinke investeringen om groeistrategie te voeden

13 april 2018

Exclusive Group, de VAST-groep (value-added services en technologies) kondigt flinke investeringen aan op basis van fondsen, geadviseerd door het wereldwijde private-equitybedrijf Permira, om een meerderheidsbelang in de onderneming te nemen. De transactie verzekert flinke financiŽle middelen om de volgende fase in de ontwikkeling en hypergroei van Exclusive Group te voeden, met het bestaande managementteam, geleid door CEO Olivier Breittmayer, verder gericht op uitbreiding van het dienstenaanbod, de leveranciersportfolio en aanwezigheid, operaties en mondiale dekking.

?Deze investering valideert en stelt ons in staat om een wereldwijd gespecialiseerde VAD voor cyberbeveiliging en cloudmigratie te worden, ons op waarde gebaseerde serviceaanbod uit te breiden en ons bereik over de hele wereld te versterken?, vertelt Olivier Brettmayer, CEO van Exclusive Group. ?We zijn verheugd om Permira en hun befaamde technologie team te verwelkomen, waarvan de middelen van onschatbare waarde zijn in het volgende hoofdstuk van het Exclusive-verhaal.?

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

[klik hier voor het telefoonnummer] r1&sid=64685&distro=ftp">

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/ [klik hier voor het telefoonnummer] /nl/

CONTACT: