Nieuw! Business Valuation & Financial Modelling

24 mei 2019
Eindhoven, 24 mei 2019 Ė International Management Forum breidt haar aanbod uit met de training Business Valuation & Financial Modelling: in 6 dagen leert u hoe u financiŽle modellen in Excel bouwt om de waarde van een bedrijf te bepalen

In deze top-level training krijgt u hulpmiddelen aangereikt waarmee u financiŽle modellen in Excel leert bouwen. Deze modellen helpen u bij het bepalen van de waarde van een bedrijf. De waarde van een bedrijf wordt op een stand-alone basis bepaald, in een Leveraged Buy-Out (LBO) situatie en in een buy-side Mergers & Acquisitions (M&A) scenario.

U leert alle Excel koppelingen kennen waarmee u meer dan uitstekende financiŽle modellen in Excel leert bouwen. Tijdens de Business Valuation & Financial Modelling training wordt er ingegaan op verschillende waarderingstechnieken, zoals de Comparable companies analyse, Precedente transactie analyse, Discounted Cash Flow (DCF) analyse, Leveraged Buy-Out (LBO) analyse en Buy-side Mergers & Acquisitions (M&A) analyse.

Tevens worden verschillende technieken behandeld die naar de waarde van de onderneming kijken. De onderneming wordt beoordeeld door naar de waarde van de aandelen te kijken. Hierbij wordt rekening gehouden met de (aangepaste) netto schuld. De theorie wordt niet alleen uitgelegd maar ook toegepast op bestaande bedrijven.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (schriftelijke) cursussen, trainingen en (post-HBO) opleidingen. De opleidingen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiŽle en HRM-vakgebied. IMF is al meer dan 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.