Wie verdient een krachtige opleiding cadeau?

15 november 2022
Wie verdient een Krachtig cadeau?
Ken jij of ben jij iemand die écht een vliegende start verdient? Nomineer deze persoon dan voor de campagne Wie verdient een Krachtig cadeau? waarbij ze kans maken op een volledige MBO-opleiding of het eerste jaar van een HBO-opleiding bij Capabel Onderwijs!

Een opleiding volgen is voor veel mensen een mijlpaal die allerlei deuren opent. Maar niet voor iedereen is het volgen van een opleiding vanzelfsprekend. Voor mensen die bijvoorbeeld hard moeten knokken om financieel het hoofd boven water te houden of voor iemand die langdurig ziek is geweest, is het volgen van een opleiding niet altijd mogelijk. En dat terwijl er veel potentie is dat wacht om verzilverd te worden. Capabel wil met deze campagne iemand een vliegende start bieden. Iemand die er altijd is voor anderen, maar zichzelf hierdoor heeft weggecijferd.

Hoe nomineer je iemand?
Nomineer via capabel.nl/cadeau iemand die echt dit cadeau verdient. Nomineren kan vanaf maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november 17:00 uur. Vervolgens kiest de jury tien genomineerden waarop gestemd kan worden. Stemmen gaat ook via onze site vanaf 28 november tot en met vrijdag 16 december. Degene met de meeste stemmen kan starten met een Capabel opleiding naar keuze.