Gemeente De Ronde Venen

Adres:
Postbus 250
Postcode/Plaats:
3640 AG Mijdrecht
Land:
Nederland

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Tussen Amsterdam en Utrecht ligt de gemeente De Ronde Venen in een groen en waterrijk gebied. De gemeente telt ca. 43.000 inwoners en bestaat uit de dorpskernen Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. Gelegen in Het Groene Hart is het een aantrekkelijke woongemeente, met goede voorzieningen op het gebied van sport en recreatie. Het gemeentehuis staat in Mijdrecht.

De gemeente De Ronde Venen is een ambitieuze gemeente, die doelgericht werkt aan een steeds hogere kwaliteit van leef- en woonomgeving. De organisatie met ruim 320 medewerkers heeft een open cultuur. Wisselwerking met de inwoners staat hoog in het vaandel. Medewerkers hebben veel verantwoordelijkheid en toetsen hun inspanningen voortdurend aan de belangen van de inwoners, de uitgezette koers en het beoogde resultaat.

In de organisatie spelen twee belangrijke ontwikkelingen: de start van een nieuwe gemeente per 1 januari 2011 en de voorbereiding op Het Nieuwe Werken. Deze ontwikkelingen hebben gevolgen voor de manier van werken en samenwerken.

De gemeente De Ronde Venen is een platte organisatie met tien afdelingen, twee directeuren en een gemeentesecretaris/algemeen directeur.

Voor meer informatie over de gemeente De Ronde Venen kun je kijken op www.derondevenen.nl
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.