Constant IT

Adres:
Paul van Vlissingenstraat 6c
Postcode/Plaats:
1096 BK Amsterdam
Land:
Nederland

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Constant IT, kantoorhoudend aan het Oosteinde in het centrum van Amsterdam, voorziet zakelijke dienstverleners in de Randstad van kantoorautomatisering met strategische inzet van cloud technologie.

Constant IT kent elke klant en zijn werkwijze. De combinatie van kennis en ervaring maakt dat wij onze klanten zeer accuraat kunnen adviseren om de juiste keuzes te maken op ICT-gebied. Onderdeel daarvan is het bieden van vaste beheercontracten waarmee optimale prestaties en de continuÔteit van ICT omgevingen wordt gewaarborgd. Intensief contact met medewerkers en klanten maakt dat onze diensten nauw aansluiten bij de wensen en activiteiten van de klant.

De strategische inzet van clouddiensten is voor ons de kern bij elk advies. Constant IT is gespecialiseerd in Microsoft Office 365 en hiervoor ook door Microsoft gecertificeerd.

In 2012 en 2014 is Itium ICT door het FinanciŽle Dagblad bekroond met de FD Gazelle Award als een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. In 2015 zorgt de fusie van Itium ICT met Constant IT voor een versnelling van deze groei en verdere professionalisering. Het nieuwe Constant IT beheert duizenden werkplekken en gebruikers van Microsoft Office 365.
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.