Aldiver

Einsteinstraat 9b
4207 HW Gorinchem
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Over Aldivèr

Aldivèr werken en leren in transport & logistiek is onderdeel van Flexcraft Group en een van Nederlands grootste detacheerders in BBL werken en leren trajecten in transport & logistiek. De Flexcraft Group is gespecialiseerd in het verbinden van mensen en werk. Wilt u meer weten? Lees dan verder over onze dienstverlening, missie en kernwaarden.

Direct naar vacatures

Onze missie

“Aldivèr wil niet per se heel groot worden, maar we willen wel goed zijn in wat we doen.”

Aldivèr is een onderneming die ernaar streeft de perfecte match te maken tussen personeel en organisaties. Dit doen wij zowel op individuele basis als op grootschalige basis. Wij zenden flexpersoneel in productie en logistiek uit en zijn gespecialiseerd in het bemiddelen en begeleiden van leerlingen in BBL trajecten binnen transport en logistiek.

Ons doel is niet om de grootste te zijn, maar wel de beste. De beste voor onze klanten en onze kandidaten. Dat is terug te zien in onze dienstverlening en service, onze scherpe tarieven, open communicatielijnen en de handhaving van de algemene wet- en regelgeving van toepassing op ons flex personeel.

Kernwaarden

Onze kernwaarden: kwaliteit, veiligheid en groei.

Kwaliteit

Kwaliteit leidt tot een hogere productiviteit! Kwaliteit bestaat uit veel zaken. Het zijn alle dingen die verwacht mogen worden van een gecertificieerd uitzendbureau: facturen moeten kloppen, offertes moeten goed zijn, de persoonlijke begeleiding moet goed zijn en het salaris moet snel en correct aan de werknemers worden betaald. Kwaliteit bestaat ook uit wat je niet verwacht, waardoor de klant echt ervaart dat hij centraal staat. Dat schepje erbovenop, daar specialiseren wij ons in bij zowel onze klanten als onze uitzendkrachten en dat wordt gewaardeerd.

Veiligheid

Bij Aldivèr staat de veiligheid van het personeel hoog in het vaandel. Wij voldoen aan een hoge standaard wat betreft veiligheid en gezondheid op de werkvloer en zorgen voor een risico analyse van elke werkplek. Deze eigenschappen zijn immers prioriteit voor ons, onze opdrachtgevers, uitzendkrachten en leerlingen.

Groei

De prettigste manier van samenwerken krijg je als je dezelfde belangen nastreeft. Daarom werken wij hard mee aan de groei en bloei van ondernemingen en kandidaten. Als het hen goed gaat, plukken wij daar tenslotte ook de vruchten van.