Landal GreenParks

Adres:
Dr van der Stamstraat 4
Postcode/Plaats:
2265BC Leidschendam
Land:
Nederland

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Ontdek wat groen voor jouw carrière kan doen!
Iedereen kijkt uit naar zijn vakantie. Dat kan een verre reis zijn, maar ook een gezellig weekendje weg in eigen land. Voor ons is vakantie echter veel meer dan dat, want vakantie is ook ons vak. Kiezen voor een job in de recreatiebranche is uitdagend en afwisselend: je werkt tenslotte aan de ontspanning en het plezier van anderen!

Landal GreenParks is één van de snelst groeiende bedrijven in de sector verblijfsrecreatie. Met zo'n 90 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije en Denemarken is Landal GreenParks één van de toonaangevende aanbieders van bungalow- en campingvakanties. Landal GreenParks onderscheidt zich door de opzet van de parken, waarin de nadruk ligt op ruimte, rust en natuur.

Bij Landal GreenParks zetten ruim 3000 enthousiaste medewerkers zich dagelijks in voor het leveren van een gastvrije ontvangst en persoonlijke service aan onze gasten. Binnen de parken onderscheiden we diverse afdelingen, waar de teams op een hechte en informele wijze samenwerken. Medewerkers krijgen bij ons alle ruimte voor zelfontplooiing en worden gestimuleerd in het nemen van verantwoordelijkheden.
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.