Westcord Hotels

Achlumerdijk 133
8862 LP Harlingen
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Over WestCord Hotels
WestCord Hotels is een hotelgroep met hotels in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Delft en op drie van de Waddeneilanden: Vlieland, Terschelling en Ameland. Volgend jaar openen wij een nieuw hotel in Amsterdam en in Groningen! Onze hotels zijn alom bekend. Buiten het feit, dat er veel zorg wordt besteed aan onze gasten, beschikken we ook over uitstekende vergaderfaciliteiten. Wij zijn trots op ons managementteam en medewerkers.

Bij ons mag de gast rekenen op hoge kwaliteit, uitstekende service en persoonlijke aandacht.

Ben je geïnteresseerd om een weekend, een aantal dagen, weken of maanden of langer te werken in een hotel, café of restaurant, dan hebben wij te allen tijde mogelijkheden. Binnen de WestCord Hotels hebben wij altijd interessante banen. Belangrijk is dat je een positieve werkinstelling hebt, er verzorgd uitziet en weet wat je te doen staat als je een horecabedrijf binnentreedt.

De salariëring bij WestCord Hotels is altijd aantrekkelijk, en op de Waddeneilanden verzorgen we prima kost en inwoning. Werken bij WestCord Hotels betekent verder uitstekende carrière vooruitzichten in een dynamisch bedrijf.