Aktiesport B.V.


Aktiesport

Aktiesport:
Vind jouw nieuwe baan!

Stage & BBL

Is het jouw doel om de beste verkoper te worden of om uiteindelijk de eindverantwoordelijke te zijn? Volg je op dit moment een opleiding richting detailhandel, verkoop, mode & texiel of sport & bewegen? Dan is Aktiesport de juiste club voor jou!

Je staat aan het begin van je carrière. Je hebt je kansen bekeken en staat klaar voor de eerste stap. Als stagiair(e) of BBL?er bij Aktiesport hoor je er bij. Je bent onderdeel van het team, van de club. Samen met je team ga je de strijd aan om uit elke dag het maximale te halen.

Onze Store Managers zijn echte coaches die jou en je team begeleiden en trainen. Zo word jij, met je team de beste in de stad.

Bij ons gaan sport en ambitie samen!

Meeloop- of afsturdeerstage op kantoor

Naast onze winkels, kun je je skills ook bij ons op kantoor tonen. Of je op de afdeling Marketing, Finance of Buying stage loopt: bij ons kun je veel leren. Je staat nooit stil in je ontwikkeling. Je leert ons van dichtbij kennen. Je komt in contact met verschillende afdelingen en disciplines, merken en collega's. Zo zorgen we er samen voor dat jij jezelf klaarstoomt voor de periode na je studie.