Senses restaurant

Adres:
Vijzelstraat 49
Postcode/Plaats:
1017 HE Amsterdam
Land:
Nederland

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Chef Lars Bertelsen bereidt onconventionele en creatieve gerechten om al je zintuigen te prikkelen. Zie hoe hij de meest oogstrelende creaties klaar maakt in de open keuken. Je zult verrast staan van alle nieuwe texturen en smaken.

De innovatieve kaart is samengesteld door Lars en zijn team. Hij laat zich inspireren door de vijf zintuigen en zijn selectie van de beste biologische en duurzame ingrediënten. Kun je geen keuze maken? Laat je dan verrassen door één van zijn dagelijks wisselende verrassingsmenu’s, waar hij zijn fantasie en creativiteit de vrije loop laat.

Het restaurant team staat klaar om je van de best passende en smaakvolle wijnen te voorzien. Geniet van ongedwongen gezelligheid en een persoonlijke maar toch professionele service.

Van onze medewerkers wordt elke dag een topprestatie gevraagd. Wij faciliteren een top werkomgeving, waar ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling met ondersteuning vanuit het MT en directie. Een geweldige carrière kan bij The Albus beginnen of verder uitgebouwd worden, die keuze is aan jou!
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.