Technische Unie B.V.

Bovenkerkerweg 10-12
1185 XE Amstelveen
Klik hier voor het telefoonnummer

Technische Unie

Je hebt vast wel eens onze groene vrachtwagens zien rijden. Je komt ons namelijk door heel Nederland tegen. Maar wie is Technische Unie nu eigenlijk?

Marktleider

Wij zijn de grootste technische groothandel én marktleider in Nederland. Met ongeveer 2.000 enthousiaste collega’s werken we elke dag hard om succesvol te blijven. Of je nu werkt op een van de 40 verkoopkantoren of verkooppunten, in een van de twee distributiecentra of op ons hoofdkantoor, iedereen voelt zich betrokken en gewaardeerd. En is trots om voor Technische Unie te werken.

Groothandel

Een groothandel is een dynamische werkomgeving, waar veel verschillende afdelingen professioneel betrokken zijn bij het dagelijkse verkoop, inkoop en logistieke proces.
Onze verkoopafdelingen hebben direct contact met onze klanten, de klanten geven aan welke producten zij bij Technische Unie willen kopen. Verkoop overlegt met de inkoopafdelingen om welke producten het gaat. En Inkoop bestelt deze dan bij de leveranciers. Alle producten worden opgeslagen in onze distributiecentra en daar vandaan leveren we alle artikelen aan onze klanten. Dat kan zijn via de balie in ons servicecentrum, op kantoor of op de bouwplaats. En als de klant het wilt, denken we graag mee om op maat gemaakte service te bieden.

Assortiment

We leveren een breed assortiment technische installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek. Onze klanten zijn professionele installateurs in de woningbouw, utiliteit en industrie. Ook leveren we aan industrie, (semi-)-overheid en detailhandel.