Technische Unie B.V.

Bovenkerkerweg 10-12
1185 XE Amstelveen
Klik hier voor het telefoonnummer

Ontdek jouw mogelijkheden bij Technische Unie

Wil jij werken in een prettige werkomgeving, samen met gemotiveerde collega’s? Zoek je een job met vrijheid en ruimte voor eigen initiatief en een werkgever die je mogelijkheden geeft om alles uit je (loop)baan te halen? Dan is werken bij Technische Unie misschien iets voor jou!

Over de Technische Unie

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland en daar zijn we best trots op. Door samen hard te werken en continu te ontwikkelen en te vernieuwen kunnen we zo succesvol zijn en blijven. We investeren graag in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers: zij zorgen er iedere dag namelijk weer voor dat onze klanten tevreden zijn.

We leveren een breed assortiment technische installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek. Onze klanten zijn professionele installateurs in de woningbouw, utiliteit en industrie. Ook leveren we aan industrie, (semi-)-overheid en detailhandel.

Bij Technische Unie werken zo’n 2.000 medewerkers verdeeld over 36 Verkoopkantoren, 2 Distributiecentra, 22 Overslagpunten en het Centraal kantoor in Amstelveen. Technische Unie is een dochter van het Franse familiebedrijf Sonepar.