TerStal Familiemode

Bedrijvenpark Twente 314
7600 AH Almelo
Klik hier voor het telefoonnummer

Werken bij terStal?

Wij hebben verschillende vacatures voor je!

Redenen om bij terStal te werken

Voorop staat dat je plezier heb in wat je doet! Het zijn de medewerkers die ons bedrijf succesvol maken en dit kan alleen in een collegiale en informele sfeer. We streven naar een open bedrijfscultuur waarin gezelligheid, teamspirit en transparantie erg belangrijk zijn. Belangrijk is dat jij het maximale uit jezelf en uit je carrière kunt halen en dat je dit met veel passie en plezier kunt doen.

Wij zijn een attractieve en inspirerende werkgever die onze mensen ontplooiingskansen biedt. Onze medewerkers zijn betrokken, goed opgeleid en staan altijd voor hun en onze klanten klaar. terStal schept in de organisatie een klimaat waarin het leuk is om te werken en waar de medewerkers zich innovatief en creatief, optimaal en in vrijheid kunnen ontplooien.


Onze organisatie

Fashion

Voorop bij ons staan onze klanten, deze willen wij de best mogelijke service bieden. Bij terStal shop je de nieuwste mode voor dames, heren en kids. Elk seizoen weer een schitterende collectie gebaseerd op de laatste trends! Winkelen bij terStal betekent veel mode voor een kleine prijs! Onze uitgebreide collectie wisselt snel. Hierdoor vind je altijd de laatste modetrends in onze winkels. Naast onze modecollectie, hebben wij ook een uitgebreid assortiment basics, de leukste accessoires, ondermode, beenmode en nachtmode. Dus kleding van top tot teen!

Onze identiteit

Onze identiteit zal te allen tijde doorklinken in ons merk; uitdagend, no-nonsense, actueel en toegankelijk. We hebben een onderscheidend, scherp en relevant assortiment voor jong en oud. terStal is een modebedrijf met fashion voor de hele familie! Je kunt ons zowel online als offline vinden en met meer dan 200 winkels door heel Nederland voorzien wij een grote groep mensen van de nieuwste mode. Onze missie is dan ook om kwalitatieve basismode en actuele modethema’s voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken.

Join us!

Bij terStal hebben we een eenvoudige en duidelijke organisatiestructuur met competente medewerkers. Belangrijk is dat jij het maximale uit jezelf en uit je carrière kunt halen en dat je dit met veel passie en plezier kunt doen. Ben jij gek op fashion, commercieel ingesteld en vind jij het leuk om mensen te inspireren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij willen ons team versterken met mensen die onze klanten laten stralen! Denk jij aan terStal dan denk je aan familie, fashion en no-nonsense.