Perry

Oosteinderweg 247b
1432 AT Aalsmeer
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Werken en leren bij Perry?

Werken bij Perry

Welkom bij Perry! Perry is er voor iedereen die zich verder wilt ontwikkelen in de retailwereld van sport & adventure. Werken bij Perry betekent dat je het samen doet, je bent onderdeel het team. Samen zorgen we voor het maximale resultaat. Benieuwd van welk team jij onderdeel kan worden?

Stage en BBL

In onze winkels begeleidt Perry BOL stagiaires en BBL studenten graag. Stage lopen bij Perry betekent dat je altijd in beweging bent. Je wordt opgenomen in het team en je krijgt een kijkje achter de schermen. Jouw positie in de winkel wordt gewaardeerd en je collega's worden je vrienden. Je bent onmisbaar. De (Assistent) Store Manager leert je alles wat je moet weten om je stage goed te kunnen doorlopen. Samen zorgen jullie dat alle opdrachten worden vervuld en werken jullie aan jouw toekomst!

Naast alle schoolopdrachten, leer je bij Perry nog veel meer. Je leert onder andere hoe je het beste een klant kunt aanspreken en hoe je een succesvol verkoopgesprek houdt. Daarnaast leer je bij Perry alles over de nieuwste producten van o.a. Nike, Adidas en The North Face.

Een stage of BBL plek bij Perry betekent dat je altijd een mooie herinnering hebt. Het is een periode waar positief op terug gekeken wordt. Een periode waarin je veel leert en waar collega?s aanvoelen als familie. Het is een tijd die je niet snel vergeet. En misschien, heb je na je stage of BBL periode gelijk je eerste echte baan te pakken!

Over Perry

Voor Perry is sporten meer dan alleen lichamelijke beweging. Sport & Adventure brengt mensen samen en verbindt vrienden en familie. Doorzettingsvermogen en plezier worden gedeeld.

Dat is precies wat ook bij Perry op de winkelvloer gebeurd. Werken bij Perry betekent dat je samen hetzelfde doel nastreeft. Je bent onderdeel van het team, samen zorgen jullie dat het maximale resultaat wordt behaald.

Perry biedt een vertrouwde werkomgeving waarin collega's om elkaar geven en helpen. Perry biedt begeleiding om het beste uit jezelf te halen en helpt je om je talenten verder te ontwikkelen. Via de Perry Academy krijg je verschillende training aangeboden, hierdoor blijf je altijd groeien. Op zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Daarbij maak je met jouw team kans op gave incentives, krijg je personeelskorting op de gehele collectie en kom je te werken met de leukste collega's!