Perry

Oosteinderweg 247b
1432 AT Aalsmeer
Klik hier voor het telefoonnummer
Werken en leren bij Perry?

Werken bij Perry

Perry wil mensen intensiever in beweging brengen, zowel op sportief gebied als in de persoonlijke ontwikkeling. Keep Moving is meer dan alleen een slogan. Onze medewerkers maken het verschil en zijn de dragers van onze ambitie en het merk ‘Perry’. Bij Perry werken mensen die het beste uit zichzelf willen halen!

Onze cultuur

Als onderdeel van het Perry team ben je klantgericht, enthousiast, flexibel, resultaatgericht en een teamspeler. Je hebt de wil en vindt het leuk om jezelf steeds te verbeteren en hiermee altijd het uiterste uit jezelf te halen. Onze sales crew onderscheidt zich door de klant altijd op een te zetten, te weten wat ze aan het doen zijn en een sportieve mindset te hebben. Zij geven klanten professionele en klantgerichte adviezen. De Perry-spirit is een teamspirit, die kansen biedt om grenzen te verleggen. In onze winkels bruist het van dynamiek, geen dag is hetzelfde. We zetten er samen de schouders onder om telkens opnieuw het net iets beter te doen. We scoren door klantvriendelijkheid, kwaliteit en service.

Over Perry

De geschiedenis van Perry gaat terug tot 1866, toen de eerste winkel in Amsterdam werd geopend. Met meer dan 40 winkels, en circa 500 medewerkers zijn we al jaren nummer een voor sport, lifestyle en adventure. Winkelen bij Perry is een experience. Onze winkels zijn ruim, overzichtelijk, sfeervol en avontuurlijk. Elke sport heeft zijn eigen sfeer. Daarom zijn de winkels ingedeeld in verschillende belevingswerelden, waarbij alle artikelen van een bepaalde sport bij elkaar zijn gegroepeerd. Dit maakt het voor de klant duidelijk en overzichtelijk.

Perry is Samen met Aktiesport (samen vormen deze twee bedrijven Sports Unlimited Retail) sinds 13 april 2016 overgenomen door JD Sports. JD Sports is de toonaangevende retailer van sneakers en sports fashion in het Verenigd Koninkrijk en Europa. JD Sports is onderdeel van de groep JD Sports Fashion plc. Deze groep heeft meer dan 900 winkels verdeeld in verschillende formules. Ze zijn trots op het feit dat ze altijd de nieuwste producten van A merken kunnen aanbieden aan hun klanten. In Nederland heeft JD Sports +/- 20 winkels.