AHC Benelux BV

Adres:
Hurksestraat 32
Postcode/Plaats:
5652 AL Eindhoven
Land:
Nederland

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

AHC Benelux BV maakt deel uit van de Group Material Technology van Aalberts Industries en heeft werkmaatschappijen in Eindhoven en Venlo.

Deze groep bestaat uit onafhankelijke dochterondernemingen op het gebied van warmte- en oppervlaktebehandelingen. Samen zijn we een uitgebreid netwerk dat voldoet aan alle eisen met betrekking tot de veredeling van componenten en materialen. Dankzij een uitstekende samenwerking tussen de afzonderlijke bedrijven, is de Group Material Technology Europa’s grootste leverancier van functionele processen en is het ons doel dit netwerk in heel Europa verder uit te breiden.

Onze vestiging in Eindhoven is gespecialiseerd in de Galvanotechniek, het stroomloos vernikkelen en de zogenaamde synergetische coatings. Door het gebruik van 8 productielijnen lopen de verschillende processen 24 uur per dag parallel. Dit zorgt voor een hoge mate aan flexibiliteit.

De vestiging in Venlo heeft volledig geautomatiseerde grote productielijnen en richt zich vooral op het technisch en hard anodiseren, de synergetische coatings, stroomloos nikkel op staal, op specifieke behandelingen zoals chroomzuur anodiseren, chromateren en lakken. Deze vestiging levert ook een groot aantal verschillende diameters pneumatische cilinderbuizen die hard geanodiseerd zijn.

Beide vestigingen zijn ISO 9001:2008 en ISO 14001 gecertificeerd. Omdat AHC in Venlo ook voor de automotive industrie werkt, beschikt men hier tevens over de ISO TS 16949
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.