Pets Place Boerenbond Retail B.V.

Galvanistraat 100
6716 AE Ede
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Een sterk merk voor iedereen die van het buitenleven houdt

Boerenbond heeft een sterke positie in grote delen van ons land. Dat is niet zomaar. Boerenbond is een sterke formule. Een formule die alles in huis heeft voor de tuin.

En waar onze klanten al vele tientallen jaren op kunnen rekenen. Boerenbond heeft dan ook een sterke basis voor een succesvolle toekomst. Daar zijn we trots op. Maar we blijven vooral vooruit kijken. We blijven investeren in een vitaal en eigentijds Boerenbond merk.

We kiezen ervoor om samen met dierspecialist Pets Place onder één dak te gaan. Daarom positioneren we Boerenbond nu nog scherper als tuinspecialist.
Samen met Pets Place is er een nieuwe, opgefriste huisstijl ontwikkeld. Zo bieden we onze klanten twee sterke merken die elkaar goed aanvullen.
Met meer consistentie in communicatie zorgen we dat we een relevant en herkenbaar merk blijven in de huidige markt.

Onze ambitie Wij willen dé lokale expert zijn voor de tuin

Boerenbond levert sinds jaar en dag alle producten voor gazononderhoud. Veel van onze klanten kennen Boerenbond als specialist en komen om die reden naar onze winkels. Voor een frisgroen gazon is Boerenbond de expert in de buurt.

”Bij onze klanten is het gras meestal groener dan bij de buren”

Onze geschiedenis In onze oorsprong ligt de basis voor de toekomst

Onze oorsprong ligt natuurlijk op het platteland.
Boerenbond is opgericht als coöperatieve instelling, vóór en dóór boeren. Onze kennis over het buitenleven voert terug naar het boerenland. Dat is nog altijd onze basis.
En daarom weten onze klanten ons te vinden. Wij hebben alle kennis in huis over onderhoud van de tuin, in ieder seizoen. Kortom het echte buitenleven. En daar gaan we in de toekomst nóg meer mee doen.


Onze merkpersoonlijkheid Wij zijn Boerenbond

Aards

Bij Boerenbond staan we met beide voeten in de aarde. We zijn eerlijk, nuchter en altijd duidelijk.

Behulpzaam

We hebben van oudsher veel kennis en ervaring op het gebied van tuin en natuur. Deze kennis delen we graag met onze klanten. Dat zit in onze genen.

Kostenbewust

We hebben een hekel aan verspilling en aan teveel betalen. Daarom verkopen we onze klanten kwaliteit voor een scherpe prijs.

Betrouwbaar

We zijn er als de klant ons nodig heeft en komen onze afspraken na. We werken zorgvuldig en hebben respect voor mens en natuur.


Onze merkgaranties Dit is waar we voor staan

Altijd de juiste keus

Onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van ons assortiment. We bieden altijd een scherpe prijs en waar mogelijk in voordelige grootverpakkingen.

Altijd deskundig advies

We zijn echte experts op het gebied van tuin en natuur. We geven onze klanten alle hulp en advies die nodig is.

Altijd verrassend

We verrassen onze klanten steeds weer met leuke aanbiedingen. Ieder seizoen is er wat nieuws te beleven in onze winkels.

Altijd dichtbij

Onze winkels zitten altijd in de buurt. Daarnaast vinden onze klanten onze producten en adviezen steeds meer op internet.


De natuur biedt steeds weer nieuwe kansen

Zoals de eigen moestuin. Deze is weer helemaal terug. Steeds meer mensen vinden het leuk om hun eigen groenten te telen. Boerenbond heeft van oudsher alle producten en kennis hierover in huis. We spelen goed in op nieuwe ontwikkelingen en trekken daarmee ook nieuwe klanten naar onze winkels.


Onze markt We blijven wie we zijn, maar wel eigentijds

Het winkellandschap is volop in beweging: bouwmarkten verkopen steeds meer producten voor de tuin, er zijn veel grote tuincentra en ook in onze markt zien we de verschuiving van winkelgedrag naar online. Hoe Boerenbond het verschil maakt? Door te blijven wie we zijn en uit te gaan van onze kracht. We zijn van oudsher sterk in vooral het functionele tuinassortiment. We gaan deze productgroepen nog duidelijker neerzetten. Ook zetten we meer in op kwaliteit, service en advies en spelen we steeds beter in op trends en de seizoenen.

We willen daar zijn waar de klant ons nodig heeft. Natuurlijk met onze winkels, zodat het altijd makkelijk is om even bij ons binnen te lopen, maar ook online als de klant zich oriënteert. Een vernieuwde uitstraling helpt daarbij. Deze zorgt ervoor dat we eigentijds en relevant blijven en dat klanten, ook in deze markt, de weg naar Boerenbond weten te vinden. Mensen houden van authentieke merken. Door herkenbaar te blijven, zijn we actueler dan ooit.


Onze klant Onze klanten zijn net als wij

Klanten van Boerenbond staan met beide benen op de grond en willen, als ze iets kopen, dat het van goede kwaliteit is. Ze vertrouwen op ons als expert omdat ze een goede keus willen maken en zeker willen zijn van een goed resultaat. Onze klanten weten dat de laagste prijs op de langere termijn niet altijd het meest voordelig is. Ze houden van het buitenleven en de natuur. En vinden het leuk om in de tuin bezig te zijn en met hun kinderen van de tuin te genieten.