Jan Reiling B.V.

Adres:
Jan Reiling B.V.
Postcode/Plaats:
6026 PX Maarheeze
Land:
Nederland

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Jan Reiling B.V. is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Maarheeze(tussen Eindhoven en Weert) en gespecialiseerd op het gebied van intern transport en aandrijftechniek, vooral voor wat betreft het programma van DEMAG. Jan Reiling B.V. is met name actief in de zuidelijke helft van Nederland, om onze klanten de snelle service te kunnen leveren die ze verlangen. Met ca. 10 gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers staan wij dagelijks voor de klanten klaar.

In 2010 vierden wij ons 50-jarige jubileum. Dat betekent voor jou als nieuwkomer, dat je kunt terugvallen op een organisatie met 50 jaar kennis en ervaring. Ons programma, zoals ook uit het leveringsoverzicht blijkt, omvat niet alleen takels, hijskranen motoren en tandwielkasten, maar ook een pakket componenten waarmee de klant zelf, desgewenst met onze vaktechnische assistentie, een kraan of machine kunt bouwen.

Om de service te kunnen bieden die klanten van ons verwachten voor de toekomst zijn wij altijd op zoek naar een leerling monteur
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.