Sectorinstituut Transport en Logistiek


Over het Sectorinstituut Transport en Logistiek

Als je aan de slag wilt in de sector Transport en Logistiek zoek je een betrouwbare partij met voldoende ervaring. En waar jij centraal staat. Je bent bij ons, het Sectorinstituut Transport en Logistiek, aan het juiste adres. Je kent ons misschien nog als VTL. Want zo heetten wij tot 1 juli 2014. We zijn toen samengegaan met twee andere bedrijven in de sector, zodat we werknemers en werkgevers in de sector nóg beter kunnen helpen. Dat geldt ook voor jou!

Voor leerlingen die een mbo opleiding in transport en logistiek volgen, zorgen wij voor voldoende erkende leerbedrijven zodat daar praktijkervaring opgedaan kan worden. Daarnaast helpen we BBL-leerlingen voor een groot aantal opleidingen bij de zoektocht naar een leerwerkplek en kunnen bedrijven leerlingen tijdens de leerwerktrajecten voordelig in dienst nemen via het Sectorinstituut. Voor leerlingen van de opleiding Chauffeur Goederenvervoer hebben wij het StudiePlan ontwikkeld, waarmee je kunt sparen voor je rijbewijzen. Kortom bij ons zit je goed!

Sectorinstituut Transport en Logistiek begeleidt leerlingen bij de leerwerktrajecten voor de volgende opleidingen:


Wil je meer informatie?

  1. Ga naar www.stlwerkt.nl
  2. Bekijk filmpjes van andere leerlingen op ons YouTube kanaal
  3. Stel je vraag via info@stlwerkt.nl of klik hier om door ons gebeld te worden

Wil jij je aanmelden?

Dat kan online via ons inschrijfformulier www.stlwerkt.nl/aanmelden. Je kunt ook een verzoek plaatsen om door ons gebeld te worden.