Pets Place

Galvanistraat 100
6717 AE Ede
Klik hier voor het telefoonnummer

Wij weten hoe belangrijk dieren voor onze klanten zijn

Dieren zijn geweldig! We groeien met ze op en worden oud met ze. Dieren blijven verrassen en maken ons elke dag blij. Ze zijn belangrijk in ons leven. Dat vinden wij niet alleen, maar ook onze klanten. Daarom helpen we onze klanten elke dag weer om hun dieren zo goed mogelijk te verzorgen.

De markt verandert, wij veranderen mee

Pets Place is een sterk merk. We zijn er erg trots op dat dierenliefhebbers al jaren op ons vertrouwen als het gaat om de zorg voor hun dier. Maar de markt verandert snel en daarom blijven wij ons ontwikkelen. We willen een eigentijds en relevant merk zijn voor de dierenliefhebbers van nu en morgen. We zijn de marktleider en zo gedragen we ons ook. We willen altijd voorop lopen, als eerste nieuwe ontwikkelingen zien en oppakken. Zo blijven we werken aan ons succes. Om te beginnen met een grotere consistentie in uitstraling en communicatie. En met een opgefriste huisstijl die beter past bij de autoriteit in de markt.

Onze ambitie We willen elke dag bewijzen dat wij de beste dierenspeciaalzaak van Nederland zijn

Onze kennis van dieren delen we steeds vaker op nieuwe manieren. Onze klanten oriënteren zich voor advies en informatie graag online. Hier spelen we met onze specialisten op in. Door relevante content aan te bieden via onze website en via e-mail nieuwsbrieven. Maar natuurlijk ook via ons magazine Lief Dier, waarin we regelmatig veel interessant dierennieuws te vertellen hebben.

We zijn daar waar onze klanten ons nodig hebben


Onze merkpersoonlijkheid Wie we zijn

Passie voor dieren

We lijken op onze klanten. We zijn zelf ook dierenvrienden. We vergeten nooit hoe belangrijk dieren zijn voor onze klanten. Daarom zien we het als onze taak hen te helpen om goed voor hun dieren te zorgen.

Deskundig

We hebben verstand van ieder dier. En delen dit graag met onze klanten.

Gedreven

We willen de beste zijn in alles wat we doen. En daarmee dé autoriteit zijn die de norm bepaalt in de markt.

Kostenbewust

We hebben een hekel aan verspilling en aan teveel betalen. Daarom verkopen we onze klanten het liefst kwaliteit voor een scherpe prijs.


Onze merkgaranties Waar we voor staan

Het beste advies

Klanten kunnen altijd vertrouwen op een persoonlijk advies van onze medewerkers. Net als onze klanten vinden we ieder dier uniek. Daar nemen we graag de tijd voor.

Het meest complete aanbod

Pets Place is de grootste dierenspeciaalzaak met het grootste assortiment. Bij ons vindt iedere dierenliefhebber wat hij nodig heeft om goed voor z’n dier te zorgen.

Scherpe prijzen

Onze klanten kunnen rekenen op vaste lage prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen.

Altijd dichtbij

Als onze klanten ons nodig hebben, zijn we altijd in de buurt. Niet alleen in onze winkels maar ook op internet weten onze klanten ons goed te vinden, en op een moment dat het hen uitkomt.


Onze markt

De markt voor dierproducten is in beweging. Consumenten kunnen hiervoor op veel plaatsen terecht. Er zijn natuurlijk andere dierenspeciaalzaken, supermarkten en tuincentra, maar ook steeds meer online aanbieders die het consumenten makkelijk maken met het bezorgen van een breed assortiment tot aan de voordeur. Pets Place onderscheidt zich met het breedste assortiment en deskundig en persoonlijk advies. En dat zowel in onze winkels als online. Door constant te vernieuwen blijven we dierenliefhebbers naar onze winkels trekken. En ook als onze klanten zich eerst op internet oriënteren voor de aankoop van producten, spelen we daar goed op in met een breed online aanbod.


Onze klant

Wij zijn er echt voor álle dierenliefhebbers. Onze klanten houden paarden, hebben kippen rond het huis lopen of hebben muizen en reptielen, maar de meeste lopen toch bij ons binnen voor hun hond of hun kat. Soms komen ze met een specifieke vraag en willen ze een deskundig advies. Soms komen ze doelgericht voor een voordeelpartij. Eén ding hebben ze gemeen: ze willen allemaal het beste voor hun dier.