Schoonenberg Hoorcomfort

Dordrecht
Klik hier voor het telefoonnummer

Een goed gehoor gaat niet alleen om het eerste het beste hoortoestel, maar om communiceren, meedoen.

Schoonenberg biedt de beste zorg voor het gehoor. Al sinds 1926 begeleiden onze hoorprofessionals in onze gespecialiseerde winkels elke klant naar de beste hooroplossing, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Met ons unieke HoorSupport® begeleidingsprogramma, ontwikkeld in samenwerking met VU medisch centrum, helpen we onze klanten bij het kiezen van én het wennen aan deze hooroplossing. Op basis van de wensen en behoeften selecteren wij altijd minstens drie hooroplossingen waaruit de klant zelf kan kiezen. De klant kan de hoortoestellen altijd vrijblijvend uitproberen en krijgt een heldere prijsuitleg.

Bovendien vragen wij onze klanten om iemand mee te nemen naar de afspraken in de winkel. Dat kan de partner zijn, of een kennis of familielid. Wij betrekken die persoon actief in het gesprek; door samen het gesprek te voeren, komen we samen tot een betere oplossing, de beste oplossing waar de klant echt iets aan heeft. Want goed horen betekent mee blijven doen.


Vakmanschap

Wat we doen, willen we goed doen. Beter dan wie ook. We besteden daarom veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en de kwaliteit van de zorg voor onze klanten. Dat laatste valt nauw samen met de kwaliteit van onze medewerkers. Vanzelfsprekend bieden we daarom diverse opleidingen en trainingen aan en zijn we aangesloten bij de Stichting Audiciensregister (StAr, zie http://www.audiciensregister.nl). Schoonenberg heeft dan ook een reputatie hoog te houden als het gaat om kwaliteit en klantgerichtheid.

Bij Schoonenberg hebben we onze blik steeds op de toekomst gericht. We werken met moderne meetapparatuur, volgen de trends op de voet en dankzij de allernieuwste chiptechnologie worden onze digitale hoortoestellen steeds kleiner en sneller. Zo zoeken we samen met de klant en zijn omgeving naar de beste hooroplossing.

Werken bij Schoonenberg, een baan met toekomst!


Samen werken bij Schoonenberg

Bij Schoonenberg zoeken we medewerkers die graag een stap extra zetten! Dit doe je niet alleen. Want samen weet je meer en kom je tot betere oplossingen. En met samen bedoelen we iedereen: met je klant en zijn partner én met al je Schoonenberg-collega’s: in de winkels, op het servicekantoor, in het callcenter. Wij zijn één organisatie, één team. Voel jij je thuis in dit plaatje? Bekijk dan onze vacatures en reageer!