Processionals

Tweelingenlaan 123
7324 AR Apeldoorn
Klik hier voor het telefoonnummer
Processionals

Processionals, voor technische banen binnen de procesindustrie

Processionals is specialist in het bemiddelen van technisch personeel in de procesindustrie. Wij kennen de procesindustrie van binnen uit en vinden de beste match tussen werkzoekenden en opdrachtgevers. We weten als geen ander wat onze kandidaten kunnen en vertalen hun wensen naar een passende functie.

Toe aan een uitdagende technische baan?

Als je op zoek bent naar een gave vaste baan in de procesindustrie, dan zijn wij de organisatie die je daarbij helpt. Onze vergaande kennis van de procesindustrie onderscheidt ons van alle andere bureaus. Hierdoor zijn we in staat om voor jou als werkzoekende de aller leukste vacatures te vinden. Altijd al willen werken als procesoperator of op zoek naar een vacature als onderhoudsmonteur? Solliciteer direct op een van onze vacatures en wij regelen de rest.

Op zoek naar die onvindbare techneut?

Processionals is een enthousiaste en gedreven recruitment organisatie. Wij spreken dezelfde taal als onze opdrachtgevers, zijn vakkundig en op alle niveaus een volwaardig gesprekspartner. Als opdrachtgever bent u verzekerd van de juiste persoon op de juiste plek. U kunt rekenen op een betrokken organisatie die staat voor wat ze doet en doet wat ze zegt.

Wat kan Processionals voor jou betekenen?