Restaurant Pieterman

Adres:
Pieterman, 8
Postcode/Plaats:
1131PW Volendam
Land:
Nederland

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Een belevenis om nooit meer te vergeten.

Wij, Bart en Sander, zijn de twee trotse eigenaren van restaurant Pieterman en weten als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf van tijd tot tijd eens flink te verwennen.

Tegenwoordig hebben we bijna allemaal een druk leven vol verplichtingen, waardoor een goede balans tussen werk, familie, persoonlijke verzorging en sociale relaties voor veel mensen een uitdaging is geworden. Er blijft soms nog maar weinig tijd over om écht even helemaal te ontsnappen aan de dagelijkse gang van zaken, waardoor je echt even tijd voor jezelf en je dierbaren kan hebben. Wij, twee enthousiaste, hardwerkende vaders, van beide twee jonge kinderen, weten precies hoe dat voelt. Daarom vinden we het extra belangrijk dat alles wat wij bij Restaurant Pieterman doen voor jou, bijdraagt aan een ultieme belevenis.

Eindelijk krijgen wat je verdient. Eindelijk waar voor je geld. Dát is waar wij voor staan en wat we jou graag laten ervaren.

Met een perfecte balans tussen smaak, sfeer, oog voor detail en bediending, ontdek je dat het werkelijk mogelijk is om culinair te lunchen en dineren voor een geweldige prijs.

Of je nu even lekker wil ontspannen en ontsnappen uit de dagelijkse sleur, of dat je puur verlangt naar onze onweerstaanbare gerechten, welke met de hoogst mogelijke zorg worden klaargemaakt voor je; bij ons zit je gegarandeerd op de juiste plek.

Be smart and test it yourself.

Met meer dan 20 man en vrouw vast personeel, waaronder 2 eigenaren, 2 leidinggevenden, 10 mensen in de bediening, 8 man in de keuken en 16 studenten streven wij altijd naar de beste ervaring voor jou. Dat resulteert nu al een paar jaar in meer dan 200 tevreden gasten per dag. Dankzij onze gasten mogen wij onszelf het 'Leukste Restaurant van Volendam' noemen! Kom jij binnenkort ook langs?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.