Engie Services Nederland N.V.

Postbus 176
3980CD Bunnik
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Werken bij ENGIE

Over Engie

ENGIE Services is onderdeel van ENGIE. ENGIE is één van de grootste energieleveranciers ter wereld. Haar dienstverlening omvat de volledige energieketen van elektriciteit en aardgas. De Groep heeft wereldwijd ruim154.950 mensen in dienst en behaalde in 2016 een omzet van 69,9 miljard euro.ENGIE Services is Europees marktleider op het gebied van duurzame technologische oplossingen voor energie en milieu.

ENGIE Services is de grootste technische dienstverlener van Nederland. Met circa 6.200 medewerkers werken we iedere dag hard aan de beste innovatieve concepten, integrale en duurzame oplossingen voor allerlei klanten: van Heineken en Shell tot Rijkswaterstaat. Geen dag is hetzelfde – dat is typisch ENGIE. Onze specialisten hebben een passie voor techniek en zitten vaak al in de conceptfase bij de klant aan tafel. Naast het ontwerp en het realiseren van de technische installaties, beheren en onderhouden we als geen ander de installaties van onze klanten: het totaalpakket is bij ENGIE in goede handen.

ENGIE speelt op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen, actuele thema’s in werk- en leefomgevingen en de vraag naar zuinig energiegebruik, dat is ons dagelijks werk. Markante projecten zijn hiervan het resultaat: de warmte/koudeopslag op het Oosterdokeiland in Amsterdam, de aanleg en het onderhoud van de installaties in de Beneluxtunnel, en de bekabeling van baggerschip Vos Maxima. Samen werken we met plezier aan het eindresultaat en daarbij aan het behoud van onze klanten.

Energize je carrière! Kom werken bij Engie!Cultuur

Met plezier naar je werk gaan. Dat vinden we bij ENGIE belangrijk! We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten.

Vaak werk je als een team in een cultuur die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek met je delen. Mensen die betrokken zijn. Het is niet toevallig dat bij ENGIE veel collega's met elkaar optrekken buiten werktijd. Dat stimuleren we ook met bijvoorbeeld een gezamenlijke deelname aan de Dam-tot-Damloop. Een collegiale sfeer zorgt voor een prettige werkomgeving.

En ook niet onbelangrijk: als onderdeel van ENGIE is ENGIE een solide, betrouwbare werkgever met hart voor haar medewerkers.

Wij zijn ervan overtuigd dat techniek een zeer belangrijke rol speelt bij het realiseren van duurzame oplossingen voor mens en milieu. Daar ligt onze kracht, medewerkers die technische oplossingen bedenken waardoor beschikbare energiebronnen optimaal worden benut en het bouwen aan alternatieve en milieuvriendelijke energiebronnen. ENGIE en haar medewerkers voelen zich verbonden met de wereld om hen heen. Het is onze verantwoordelijkheid dat de wereld ook voor de komende generaties nog leefbaar is.