Action

ACTION is hét grote winkelsucces van Europa. In korte tijd zijn we gegroeid naar meer dan 1000 winkels in 7 landen. En daar komen er dagelijks meer bij. Van een kleine West-Friese winkelketen zijn we uitgegroeid tot de snelst groeiende en beste internationale winkelketen. Dat doen we niet alleen. Bijna 40.000 enthousiaste medewerkers bouwen mee aan ons succes. Ze verleggen dagelijks hun grenzen.

Kom ook werken bij ACTION

Werken bij ACTION is een unieke ervaring. Ongeveer 75% van de Nederlandse huishoudens winkelt weleens bij ACTION en dat is te merken. Onze winkels worden daarom dagelijks bevoorraad met gemiddeld 25 rolcontainers. Elke week zitten daar 150 nieuwe verrassende producten tussen. Alles wat wij doen draait om blije en tevreden klanten.

Jij kan daar als medewerker in één van onze winkels een belangrijke rol in spelen. Of je nu een bijbaan zoekt naast school of een vaste baan en ambities hebt om door te groeien. Wij bieden je alle mogelijkheden. Je komt te werken in een topsfeertje met fijne collega’s. Samen zorg je voor onze klanten door een goed gevulde winkel en de juiste aandacht. En wat er uit de dagelijks nieuw geleverde dozen komt is iedere keer weer een verrassing. Dat maakt werken bij ACTION zo leuk!

En wil je naar de top?

Geen probleem. Action groeit hard. Dat biedt jou volop kansen je verder te ontwikkelen. Zeker als je een aanpakker bent en klanten blij maakt met je vriendelijke glimlach.
Dus waar wacht je nog op?


Bijbaners

Loopbaners