Bink kinderopvang

Laapersveld 13
1213VB Hilversum
Klik hier voor het telefoonnummer

Werken bij Bink?

Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Heb je een passie voor het werken met kinderen en wil je blijven groeien in je vak? Kun je meebewegen met de behoeftes van de kinderen en sta je te popelen om jouw ideeën om te zetten in leuke vernieuwende activiteiten voor kinderen?

Bij Bink kijken we elke dag met een frisse blik naar de ontwikkeling van een kind, zo kijken we ook naar onze medewerkers. Werken bij Bink is aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling! Leren en groeien is daarin belangrijk.
Bink is een betrokken, ambitieuze en maatschappelijke kinderopvangorganisatie in een dynamische branche en omgeving. We hebben ruim 70 kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangcentra en peuterspeelzalen, verspreid over Hilversum, Soest, Soesterberg en Huis ter Heide. Onze medewerkers leggen de lat hoog en denken in mogelijkheden. Zij werken op basis van de Bink kernwaarden: betrokken, professioneel en denken in mogelijkheden.
We investeren doorlopend in de kwaliteit van onze medewerkers en staan voor heldere communicatie waarbij ouder en kind centraal staan.

Onze Bink Academie biedt jaarlijks een uitgebreid scholings- en begeleidingsprogramma waaronder:

  • Gordon
  • Video Interactie Begeleiding
  • EHBO
  • BHV
  • Intervisie

Daarnaast zijn er volop doorgroeimogelijkheden om naar bijvoorbeeld andere vestigingen of afdelingen met nieuwe uitdagingen.

Ben jij (bijna) klaar met je opleiding en zoek je (vakantie)werk? Of Ben je op zoek naar een stageplek? Maar ook als je nog niet gediplomeerd en je wilt graag aan de slag in de kinderopvang, is er plek voor jou bij Bink.

Iets voor jou?

Neem dan een kijkje tussen onze vacatures of bekijk de onderstaande video voor een impressie.