BCC Elektrospeciaalzaken B.V.

Klik hier voor het telefoonnummer

Maak jij onze beloften waar?

Wij beloven onze klanten veel meer dan alleen de beste prijs. Het beste advies en de beste service bijvoorbeeld. Om deze beloften te kunnen blijven waarmaken zijn we altijd op zoek naar de beste mensen.

Vind jij ook dat je moet doen wat je belooft? En kun je ons ervan overtuigen dat jij goed genoeg, of beter nog: de juiste keuze bent voor BCC? Dan beloven wij jou een mooie toekomst. Een toekomst waarin we je uitdagen, en ook volop kansen en mogelijkheden bieden om het beste uit jezelf te halen. En beloofd is beloofd. Dat is zeker BCC.


Jouw carrière

Vanaf je eerste dag bij BCC krijg je de kans jezelf te ontwikkelen. Niet alleen door de ervaringen die je dagelijks opdoet, de goede instructies en door feedback op het werk dat je verricht, maar ook door scholing. Met trainingen en cursussen (op maat) stellen we je in staat je werk zo goed mogelijk te doen, maar geven we je ook de mogelijkheid om te groeien, bijvoorbeeld naar een baan met meer verantwoordelijkheden. Want bij BCC blijven we je uitdagen. Ga jij die uitdaging aan en groei jij mee met BCC?


Stel je voor!

Voel jij je aangesproken door wat je hier ziet en leest? En zou jij jouw talenten, kennis en ervaring willen inzetten voor BCC, met alle uitdagingen en kansen die daarbij horen? Dan nodigen we je van harte uit om je aan ons voor te stellen door te solliciteren op één van onze vacatures!