Blokker


over werken bij blokker

Bij Blokker werken ruim 6000 medewerkers aan hetzelfde resultaat: mooie winkels met een goed assortiment waar onze klanten prettig geholpen worden. Wil jij graag je bijdrage leveren aan een van onze winkels, op het hoofdkantoor of in een van de distributiecentra, dan nodigen wij je uit om op een van onze actuele vacatures te reageren.

kies je voor blokker dan kies je voor:

  • een innovatief familiebedrijf en toonaangevende retailer;
  • een winkel die voor iedereen dichtbij is. We zijn een echte buurtwinkel;
  • ruim 120 jaar ervaring, en nog steeds volop aandacht voor vernieuwing;
  • een klantgerichte en pragmatische organisatie met een prettige werksfeer;
  • ruimte voor initiatief en ondernemerschap;
  • aandacht voor opleiding en ontwikkeling op ieder niveau;
  • prima doorgroeimogelijkheden;
  • een goed salaris en vele extra's zoals personeelskorting, collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling.

werken en leren tegelijk!

Volg je een Beroepsopleidende Leerweg (BOL) of Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) opleiding richting Groot- of Detailhandel, Commercie, Ondernemen of Verkoop, dan kun je bij ons werken en leren tegelijk.

Werken op een leerplek voor een BBL opleiding in de detailhandel doe je bij Blokker. Bij ons kun je met een BBL plek veel leren over werken in een winkel en de detailhandel. Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Dus, wat wil je nog meer?

wat leer je als verkoper met een bbl plek in de winkel?

Jij staat aan het begin van je carrière. Een BBL plek moet leerzaam én vooral heel leuk zijn. Daarom doen wij er alles aan om jou tijdens jouw BBL opleiding zoveel mogelijk te leren over werken als Verkoper in een Blokker winkel en de detailhandel. Hoe doen we dat? Je werkt meteen mee als volwaardig teamlid van het filiaal, je leert klanten adviseren, kassawerkzaamheden, een afdeling bijhouden, artikelen bestellen en de vracht verwerken.

Blokker Leiderschapsprogramma Bedrijfsleider

Ook zijn er na een BBL opleiding niveau 4 volop doorgroeimogelijkheden naar Bedrijfsleider.

Binnen ons Leiderschapsprogramma bieden we jou een Inwerkprogramma on the job aan. Je wordt hierbij intensief opgeleid en ingewerkt door een aantal ervaren Blokker Bedrijfsleiders. De eerste periode werk en leer je dan ook afwisselend in hun filialen.
Het inwerkprogramma duurt gemiddeld 4 maanden en gedurende deze periode doorloop je een aantal onderdelen. Kun je sneller of heb je juist meer tijd nodig? Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Naast en tijdens dit inwerkprogramma volg je gedurende 12 maanden Blokker masterclasses. Dit zijn centraal georganiseerde sessies met de focus op onderwerpen die we binnen Blokker belangrijk vinden en die jou helpen een nog betere bedrijfsleider te worden!

Ook kun je vanuit een andere functie binnen Blokker uiteindelijk doorstromen in dit Leiderschapsprogramma.

mbo of hbo stages en afstudeeropdrachten

Ook als je een mbo of hbo stage zoekt zijn er volop mogelijkheden in onze winkels, op ons hoofdkantoor in Amsterdam of in een van onze distributiecentra. Hierbij kun je denken aan de vakgebieden Finance, E-Commerce, Personeel & Organisatie, Marketing & Communicatie, Managementondersteuning, IT, Logistiek en Verkoop. Tevens hebben wij regelmatig gerichte opdrachten voor afstudeerstages.