Timeff B.V.

Adres:
Stationsplein 45 Groothandelsgebouw A4.004
Postcode/Plaats:
3013AK Rotterdam
Land:
Nederland

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Over ons
ďTIMEFF is geboren uit een droom om mensen te helpen en om de wereld een stukje beter achter te laten, gecombineerd met een passie voor technologie. Wij willen de zorg transparant en betaalbaar maken.Ē Ė Massimo Rizzo, oprichter van TIMEFF

In de zorg draait het om de patiŽnt. Onze missie is om ervoor te zorgen dat behandelaars zoveel mogelijk tijd aan hun patiŽnten kunnen besteden. Met hulp van slimme technologie verlichten wij de administratieve lasten. Hiermee zorgen we ook voor kortere wachtlijsten en verlaging van de zorgkosten. Uiteraard doen we dat binnen de kaders van de continu veranderende wet- en regelgeving. Wij geloven dat je pas goede zorg kunt leveren als je zelf goed georganiseerd bent.

Innovatief
Technologie zit in ons DNA, innoveren is onze passie. Enerzijds werken we daarom dagelijks aan de praktische verbetering van onze software. Anderzijds besteden we veel aandacht aan hoe de kliniek van morgen eruit zou moeten zien. Onze uitgebreide kennis van zorg en technologie vormt hiervoor de basis. Onze drive om elke dag te leren zorgt dat we hierin voorop blijven lopen.
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.