Nijhof-Wassink Groep

Adres:
Galvanistraat 18
Postcode/Plaats:
7461 JC Rijssen
Land:
Nederland

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

De Nijhof-Wassink Groep
Het in 1967 opgerichte familiebedrijf is zowel op nationaal als internationaal niveau uitgegroeid tot een echte allround speler in de logistieke branche. De Nijhof-Wassink Groep bestaat vandaag de dag uit ruim 1.100 medewerkers die werkzaam zijn in de bedrijven Nijhof-Wassink en Nijwa Groep.

Nijhof-Wassink
Nijhof-Wassink is de transporttak van de Nijhof-Wassink Groep en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Hongarije en BelgiŽ. Voor producenten en leveranciers van onder andere mengvoederproducten, mineralen, poeders, plastics, ADR goederen en brandstof vervoert Nijhof-Wassink een grote variatie aan droge en natte bulkproducten. Ook verzorgt Nijhof-Wassink vanuit haar verschillende vestigingen de op- en overslag van deze goederen.

Nijwa Groep
Nijwa Groep is officieel dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks en bedrijfswagens in Groningen, Drenthe, Overijssel en in Polen . Vanuit zeven vestigingen in Nederland en vijf vestigingen in Polen zijn wij iedere dag bezig om onze klanten duurzaam, slim en zorgeloos te laten rijden.

In het voorjaar van 2018 opende onze merkonafhankelijk dealerbedrijf Nijwa Trucks haar eerste vestiging in Drachten. Als allround servicebedrijf richt Nijwa Trucks zich volledig op het onderhoud en reparatie van alle merken trucks, bedrijfswagens en trailers.
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.