Leen Bakker Nederland BV

Karperweg 3
4941 SH Raamsdonksveer
Klik hier voor het telefoonnummer
Werken bij Leen Bakker

Over Leen Bakker

Leen Bakker is een toonaangevend woonwarenhuis. Met ruim 170 winkels en 2500 werknemers bieden we de klant een verrassend en eigentijds assortiment aan. We zijn trots op het bedrijf en betrokken bij de klanten die bij ons komen. Klantgericht denken staat bij ons hoog in het vaandel. Onze focus ligt erop om onze service en kwaliteit elke dag weer te verbeteren. Onze medewerkers beschikken over een sterke hands-on mentaliteit.

Werken bij Leen Bakker

Leen Bakker is de woonwinkel voor iedereen. We willen graag zoveel mogelijk mensen laten genieten van een mooi interieur voor een lage prijs. Met onze 170 winkels in Nederland en België, webshops en servicekantoor zetten we ons om dit te bereiken. Dat doen we vanuit een sterke betrokkenheid bij ons merk en de nuchterheid die bij Leen Bakker past. Ons merk heeft een grote groeiambitie. Daar wordt door iedereen hard aan gewerkt. Volgens ons gaat dat het beste in een vertrouwde werkomgeving waar iedereen zich goed voelt. Daarom doen we er alles aan om een prettige werksfeer te creëren.

Naast onze reguliere functies bieden wij ook stagemogelijkheden aan. Om alle facetten van een vakgebied te leren kennen zijn dit voornamelijk langetermijn stages. Dit is een combinatie van leren en werken, waarbij je bijvoorbeeld vier dagen per week aan de slag gaat bij Leen Bakker.

De vacatures en stageplaatsen zijn verdeeld over verschillende locaties.: het servicekantoor in Raamsdonksveer, het distributiecentrum in Raamsdonksveer en verschillende filialen in Nederland.

Teamwork staat bovenaan

Binnen Leen Bakker zeggen we vaak: het kan altijd beter! We zijn betrokken en doen ons werk zo professioneel mogelijk, maar toch valt er altijd weer iets te verbeteren. Daar ligt een enorme uitdaging voor iedereen die bij Leen Bakker werkt. Naar klanten en collega’s communiceren we zo transparant mogelijk, waardoor er een prettige, open sfeer heerst. Binnen onze teams steken we de handen uit de mouwen om het beste resultaat te behalen. We zijn er trots op om voor Leen Bakker te mogen werken!

Leen Bakker: dat zijn wij

Belangrijke waarden voor ons zijn:

  • professioneel in handelen en doen
  • transparant communiceren
  • betrokken bij de klanten en collega's
  • trots op wie we zijn

Want Leen Bakker: dat zijn wij!

Ben jij ook Leen Bakker? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct.