Gamma Bouwmarkten

Reeuwijkse poort 201
2811 MZ Reeuwijk
Klik hier voor het telefoonnummer
Vind je droombaan bij GAMMA

Wie zijn wij

Het verhaal van Intergamma begint met GAMMA en de eerste GAMMA-bouwmarkt - in 1971 geopend in Breda.

Inmiddels zijn er meer dan 150 GAMMA-bouwmarkten in Nederland en ruim 80 in België. Dat maakt GAMMA Nederland Intergamma’s grootste franchiseformule én de grootste doe-het-zelver van het land.

Alles voor de klus

Dé kluswinkel van Nederland: dat is GAMMA. Waar KARWEI zich meer op decoratie richt, blijft GAMMA focussen op bouwen en klussen. Bij GAMMA vind je alle producten die je nodig hebt om je klus te klaren. Of het nou gaat om een kleine klus als het vervangen van een lamp of om een grote klus, zoals het bouwen van een zolderkamer.

GAMMA is niet alleen dé verfspecialist van Nederland, ook in de categorieën elektra, gereedschap, ijzerwaren en bouwmaterialen gaat de formule een stap verder dan de concurrentie. Hoe doet GAMMA dat dan?

Carrière mogelijkheden bij GAMMA

Binnen Intergamma bouwmarkten hebben we veel mogelijkheden tot ontwikkeling.

Je begint met een leuk, gedegen inwerkprogramma in de bouwmarkt. Hier leer je alles wat je moet weten en hoe we veilig werken. Hier kun je al mee beginnen als je jouw contract ontvangt! Je ontvang dan de inloggegevens van onze digitale leeromgeving, de GAMMA of KARWEI academie. Het meeste leer je natuurlijk van gewoon lekker aan de slag gaan op de werkvloer!

Op basis van jouw functie krijg je verdiepingstrainingen aangeboden. Sta je veel op de verfafdeling? Dan leren we je de basics over verf! Je kunt daarnaast direct beginnen aan de 13 modules van de vakopleiding doe het zelf. Dit zijn online trainingen die je per vakgebied de ins en outs leren.

Wil of moet je nog naar school? Intergamma Bouwmarkten biedt BBL opleidingen aan op de niveaus 2,3 en 4. Deze opleidingen worden in samenwerking met het NCVB en ROC op diverse locaties in het land georganiseerd. Je kunt hier een landelijk erkend MBO diploma halen. Op kosten van de zaak nog wel.

Bijna alle managers van Intergamma Bouwmarkten komen uit ons Management Trainee Programma. Dit traject geeft onze medewerkers de kans om door te groeien tot (assistent) manager in de bouwmarkt. En dat gebeurt dan ook! Door het groot aantal winkels vindt iedereen wel de juiste werkplek in zijn nieuwe functie.

Bekijk onze vacatures