KARWEI Bouwmarkten

Reeuwijkse poort 201
2811 MZ Reeuwijk
Klik hier voor het telefoonnummer
Vind je droombaan bij KARWEI

Wie zijn wij

KARWEI is de decoratieve en behulpzame bouwmarkt voor de doe-het-zelver van nu. Voor mensen die niet alleen goed, maar ook mooi willen wonen.

Die het leuk vinden om hun huis in te richten volgens de laatste woontrends, maar niet teveel willen betalen. En die graag zelf hun huis en tuin beter en mooier maken, maar wel wat hulp kunnen gebruiken.

Decoratief

KARWEI combineert de stijl van een woonwinkel met het ‘klusverstand’ van een bouwmarkt. KARWEI gaat over het verfraaien en aankleden van je woning. De formule verkoopt niet alleen artikelen voor de inrichting van je huis, maar ook alles wat erbij hoort: de gordijnen én de schroefjes om ze op te hangen, de decoratieve verf én de kwasten. De focus ligt op verlichting, wand (behang, deuren, verf), ramen en vloeren.

KARWEI volgt de woonmode op de voet en maakt stijlvol wonen betaalbaar. Ze brengt haar klanten op ideeën en helpt hen die te verwezenlijken. Met uitgebreid advies van de specialist in de bouwmarkt of stap-voor-stap instructies op de website.

Carrière mogelijkheden bij KARWEI

Binnen Intergamma bouwmarkten hebben we veel mogelijkheden tot ontwikkeling.

Je begint met een leuk, gedegen inwerkprogramma in de bouwmarkt. Hier leer je alles wat je moet weten en hoe we veilig werken. Hier kun je al mee beginnen als je jouw contract ontvangt! Je ontvang dan de inloggegevens van onze digitale leeromgeving, de GAMMA of KARWEI academie. Het meeste leer je natuurlijk van gewoon lekker aan de slag gaan op de werkvloer!

Op basis van jouw functie krijg je verdiepingstrainingen aangeboden. Sta je veel op de verfafdeling? Dan leren we je de basics over verf! Je kunt daarnaast direct beginnen aan de 13 modules van de vakopleiding doe het zelf. Dit zijn online trainingen die je per vakgebied de ins en outs leren.

Wil of moet je nog naar school? Intergamma Bouwmarkten biedt BBL opleidingen aan op de niveaus 2,3 en 4. Deze opleidingen worden in samenwerking met het NCVB en ROC op diverse locaties in het land georganiseerd. Je kunt hier een landelijk erkend MBO diploma halen. Op kosten van de zaak nog wel.

Bijna alle managers van Intergamma Bouwmarkten komen uit ons Management Trainee Programma. Dit traject geeft onze medewerkers de kans om door te groeien tot (assistent) manager in de bouwmarkt. En dat gebeurt dan ook! Door het groot aantal winkels vindt iedereen wel de juiste werkplek in zijn nieuwe functie.

Bekijk onze vacatures