Pearle

Amersfoortsestraat 84A
3796 ZH Soesterberg
Klik hier voor het telefoonnummer
Pearle

Werken bij Pearle?

Wil jij onze klanten voorzien van deskundig advies en wil jij jezelf blijven ontwikkelen?

Bekijk al onze vacatures

Wat maakt Pearle bijzonder?

Niet alleen vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich bij ons thuis voelen, ook onze medewerkers voelen zich dankzij de platte organisatiestructuur en een open cultuur snel thuis bij Pearle. Eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als medewerker van Pearle kun je jezelf continu ontwikkelen door deel te nemen aan alle denkbare optiekopleidingen. Je kunt bijvoorbeeld doorgroeien tot contactlensspecialist of optometrist. Zit leidinggeven in jouw bloed? Dan kun je met onze managementopleidingen zelfs bedrijfsleider worden. Medewerkers die openstaan voor een mooie carrière in de optiekbranche, helpen we vooruit met de juiste opleiding.

Onze visie op medewerkers

Medewerkers vormen bij Pearle Opticiens het meest waardevolle kapitaal. Daarom krijgen zij alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, individuele verantwoordelijkheid, vrijheid en teamwork. Pearle heeft forse groeiambities, een platte organisatiestructuur en een open cultuur. Daarnaast biedt Pearle een werkomgeving boordevol uitdagingen en mogelijkheden om te excelleren en door te groeien!

Onze missie

Onze missie is: ‘je leven lang goed zien’. Pearle heeft door haar deskundigheid, service en brede assortiment voor iedereen een betaalbare zichtoplossing op maat.’ Deze deskundigheid stroomt door de aderen van onze medewerkers, samen met betrouwbaarheid en een goede service. Medewerkers die stuk voor stuk experts zijn in hun vak. Het grote enthousiasme van onze experts heeft er mede voor gezorgd dat wij in 2017 zijn uitgeroepen tot meest klantvriendelijke winkelbedrijf. Een titel waar we trots op zijn!