Eye Wish

Amersfoortsestraat 8A
3796 ZH Soesterberg
Klik hier voor het telefoonnummer
Eye Wish

Jouw toekomst bij Eye Wish Opticiens

De medewerkers van Eye Wish Opticiens zijn professioneel, energiek, eigentijds en hebben passie voor de klant en voor het vak. Samenwerking en collegialiteit zijn essentieel, omdat we voornamelijk met kleine teams werken aan het behalen van de doelstellingen en tevredenheid bij de klant. Daarom zijn we continu op zoek naar de juiste samenstelling van collega’s qua kennis, ervaring, vaardigheden en persoonlijkheden.

Bekijk al onze vacatures

Kom werken bij de Beste Winkelketen van Nederland

Wij zijn trots op onze meer dan 75 jaar optiekervaring en op onze professionele en enthousiaste medewerkers. Eye Wish Opticiens heeft ruim 240 optiekzaken in heel Nederland. Met bijna 1000 medewerkers zorgen wij iedere dag voor een goede sfeer, dienstverlening en de nieuwste trends in de winkel.

Bij Eye Wish Opticiens vinden wij dat iedereen er goed uit kan zien met een bril. Onze deskundige medewerkers leven zich in en zien wat het beste bij de klant past. Zo kijken zij bijvoorbeeld niet alleen of een montuur goed staat, maar ook of deze past bij de levensstijl van de klant. Onze professionals weten daarnaast alles van de laatste trends en besteden veel persoonlijke aandacht aan de klant.

Beste Winkelketen van Nederland

Als werkgever stimuleren wij onze medewerkers om het beste uit zich zelf te halen, onder andere door het aanbieden van opleidingen (zowel commercieel, vaktechnisch als management) en het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden. Zo kun je bij Eye Wish Opticiens in relatief korte tijd doorgroeien tot vakbekwaam opticien of contactlensspecialist, maar ook tot bedrijfsleider als je leidinggevende ambities hebt.