Rexel Nederland BV

Bleiswijkseweg 35
2700 AA Zoetermeer
Klik hier voor het telefoonnummer

Werken bij Rexel Nederland

Dé innovatieve elektrotechnische groothandel

Elektrotechnische groothandel Rexel is de ondersteunende en meedenkende partner voor alle professionals op het gebied van elektrotechniek. Wij zijn sterk in het leveren hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten en diensten op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energiemanagement. Tot ons klantportfolio behoren onder meer elektrotechnische installatiebedrijven, industriële bedrijven en eindgebruikers. Zij zijn actief in de woningbouw, utiliteit, machinebouw en/of paneelbouw.

Samen de toekomst bouwen

Producten en diensten die bijdragen aan een beter milieu en die kosten reduceren spelen een prominente rol in ons assortiment. Onze gespecialiseerde teams informeren u graag over de voordelen van duurzame oplossingen, gebouwautomatisering en industrie en automatisering.

Altijd in de buurt

Met 20 vestigingen in Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt. Uw vragen en bestellingen zijn welkom via onze webshop, maar ook per telefoon, e-mail, of in één van onze winkels.

Missie

‘Wij ondersteunen klanten in Nederland bij het creëren van toegevoegde waarde over de hele wereld in het efficiënter zaken doen, door een breed scala aan duurzame en innovatieve producten en diensten op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energie management aan te bieden.’

Rexel Group Internationaal

Rexel Nederland B.V. is onderdeel van de Rexel Group. Wereldwijd is de Rexel Group toonaangevend in de distributie van elektrotechnische materialen. Het bedrijf is actief in 26 landen en telt 2.000 vestigingen waar in totaal ongeveer 27.000 mensen werken. De Rexel Group is genoteerd aan de Euronext in Parijs en had in 2017 een omzet van € 13,3 miljard. Ongeveer 55% van de omzet wordt gerealiseerd in Europa.

Video: Werken bij Rexel Nederland