Brocacef

Straatweg 2
3604 BB Maarssen
Klik hier voor het telefoonnummer
Werken bij Brocacef Groep

Ben jij de professional die ons helpt de gezondheidszorg zo slim, persoonlijk en toegankelijk mogelijk te maken? Kijk hier of jij bij ons past – en wij bij jou.

Samen op weg naar de zorg van de toekomst

Wij willen vooroplopen bij de ontwikkeling van de gezondheidszorg van de toekomst. Daarom zijn wij steeds in beweging. Bouw jij graag mee aan vernieuwing en verbetering in het belang van mensen die zorg nodig hebben? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Jouw ontwikkeling, jouw regie

De kennis, ambitie en persoonlijke groei van onze medewerkers vormen samen de sleutel tot realisatie van onze doelstellingen. Daarom bieden we je graag een uitdagende werkomgeving met veel ontwikkelkansen. Maar we hebben ook aandacht voor wat jij nodig hebt om gezond en prettig aan het werk te zijn, nu en in de toekomst. En als het even kan, geven we jou daarbij de regie in handen. Want wij zijn ervan overtuigd dat jij dan het beste uit jezelf haalt.

Bekijk onze vacatures

Mensen maken het verschil

Brocacef Groep stimuleert persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Mensen die net als wij vooruit willen om de zorg te verbeteren: daar houden we van, en daar zorgen we dus goed voor. Met een young talent program en een eigen learning & development academy, bijvoorbeeld. Maar ook door onze informele, op samenwerking gerichte bedrijfscultuur te bewaken. En door aandacht te hebben voor hoe fit jij je voelt en of je nog lekker aan het werk bent.

Waar wil jij naartoe?

Als bedrijvengroep met acht gespecialiseerde bedrijfsonderdelen kennen wij als geen ander de kracht van diversiteit. Daarom stellen we ons open voor mensen met uiteenlopende talenten en achtergronden. Wil jij samen met anderen werken aan slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg? Dan bieden wij je alle ruimte om je vleugels uit te slaan. Want het gaat ons niet om waar je vandaan komt, maar waar je naartoe wilt.

Video: Werken bij Brocacef en BENU