NewForrest

Adres:
Watermolenweg 7
Postcode/Plaats:
3961 NG Wijk bij Duurstede
Land:
Nederland

NewForrest is een toonaangevend producent van fingerfood, eerlijke en smaakvolle snackproducten. De merken van NewForrest hebben de basis hiervoor gelegd in de Benelux. Buitenhuis is al meer dan 30 jaar marktleider in de Out-of-home market. Dit merk is favoriet bij horecagelegenheden en vind je vaak terug als bittergarnituur in cafés, sportkantines, etc. In de supermarkt heeft Kwekkeboom de markt van snacks veranderd met de introductie van Kwekkeboom Oven & Airfryer.

Kwekkeboom Oven & Airfryer
Kwekkeboom Oven & Airfryer zijn heerlijke krokante snacks en hapjes uit de oven of airfryer. Altijd smaakvol en ambachtelijk bereid en rijk gevuld met de beste ingrediënten.

Buitenhuis
Buitenhuis biedt het meest gevarieerde assortiment warme minisnacks en fingerfood aan. Buitenhuis is niet alleen het grootste, maar ook het meest toonaangevende merk minisnacks.

Custom Made
Een belangrijk deel van onze business bestaat uit de ontwikkeling en productie van snacks voor andere bedrijven. Dit doen wij voor een aantal zeer gerenommeerde bedrijven zoals McDonald's en Burger King.
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.