Stolwijk Registeraccountants en Belastingadviseurs

Adres:
Gouvernantelaan 3 en 6a
Postcode/Plaats:
3454 WE De Meern
Land:
Nederland

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Stolwijk Registeraccountants en Belastingadviseurs ( www.stolwijkacc.nl) is een dynamisch accountantskantoor en biedt diensten aan op het vlak van accountancy en fiscaliteit.

Wij hebben twee vestigingen in De Meern (bij Utrecht) en Amstelveen met in totaal circa 25 medewerkers. Wij zijn een full-service MKB-kantoor en bieden klanten diensten aan op het gebied van vrijwillige controles, samenstellen van jaarrekeningen, online boekhouding, salarisadministratie en fiscale advisering.

Onze klanten bevinden zich in allerlei soorten branches. Zo hebben wij klanten in de medische sector, horeca en entertainment en zakelijke dienstverlening. Daarnaast hebben we sinds 3 jaar een label dat zich specifiek op de sportbranche richt, genaamd Sportaccountant (zie ook www.sportaccountant.nl).

Ons bedrijf kenmerkt zich door een informele bedrijfscultuur, hoge kwaliteit van dienstverlening en veel aandacht voor actuele ontwikkelingen. We bieden medewerkers veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en vinden daarnaast een goede sfeer heel belangrijk. We organiseren dan ook een aantal keer per jaar bedrijfsuitjes en sportieve activiteiten met collega's.
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.