Fonky Sales

Biltstraat 118
3572 BK Utrecht
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Over ons

Het beste fieldmarketing bureau van Nederland

Als landelijk fieldmarketing bureau onderscheiden wij ons in kwaliteit en innovatie voor onder andere goede doelen loterijen, publieke omroepen, duurzame energie, goede doelen en dagbladen. Fonky Sales hanteert voor nieuwe medewerkers een strenge werving- en selectieprocedure en leidt haar mensen op middels haar eigen faculteit.

De Fonk doorgeven

Fonky Sales werkt opvallende en impactvolle marketingcampagnes uit voor diverse A-merken in Nederland. Dit doen wij met een gedreven team van succesvolle fieldmarketeers, kwaliteitsmedewerkers, programmeurs, marketeers, teambuilders én een betrokken management.

Onze kernwaarde is DAPPER, een waarde die wij willen meegeven aan onze opdrachtgevers en fieldmarketeers. Fonky Sales vormt voor veel jonge mensen niet alleen de ideale bijbaan, maar ook de ideale opleider waardoor Fonky Sales als perfecte springplank fungeert voor de start van hun carrière. Een goede samenwerking, plezier maken en een betrokken werkhouding staan daarbij elke dag centraal. We blijven de Fonk doorgeven. Ook aan jou?

Waarom Fonky?

Een bijbaan bij Fonky Sales betekent bovengemiddeld verdienen, je eigen dagen bepalen, werken met leeftijdsgenoten en wekelijkse borrels & feesten! Daarnaast profiteer je van leuke extra's zoals korting op horecagelegenheden/sportscholen in jouw stad!

Als Sales Agent ben je promotor en verkoper voor verschillende opdrachtgevers zoals de Hartstichting, Woonbewust, Bankgiro Loterij, Omroepen, verscheidene dagbladen en nog vele andere. Zo houden we vette wijkacties en sta je op grote beurzen of braderieën. Daarnaast zal je ook in musea en dierenparken merken promoten en verkopen.

  • Wekelijks bepaal je je eigen werkdagen
  • Bovengemiddeld verdienen
  • Borrels, gala's, festivals en seminars voor en door Fonkianen
  • Bonussen voor het aandragen van nieuwe medewerkers (bijvoorbeeld je vrienden)
  • Werklocaties: o.a. Schiphol, Rijksmuseum, Huishoudbeurs, Groningermuseum, Ouwehands en meer dan 50 andere!

Lijkt deze bijbaan je wat? Meld je dan aan door het sollicitatieformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Wij hebben 8 gezellige vestigingen in Nederland. Bij het solliciteren kun je de vestiging kiezen bij jou in de buurt. Na aanmelding ontvang je binnen 2 werkdagen bericht van onze Recruiter en word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Bekijk alle bijbanen

Bijbaan als Sales Agent

Werken op het hoofdkantoor