Tevan B.V.

Adres:
Edisonweg 19
Postcode/Plaats:
4207HE Gorinchem
Land:
Nederland

TevanŽ is producent van professionele reiniging- en desinfecteermiddelen. Het zeer complete en uitgekiende assortiment van hoogwaardige producten zorgt voor brede inzetbaarheid en voorziet in alle behoeften. Elk te reinigen oppervlak is snel en efficiënt gereinigd of gedesinfecteerd met producten die ruimschoots voldoen aan de nationale en internationale regel- en wetgeving.

200 jaar TevanŽ. TevanŽ bestaat al sinds 1816 en is sinds 1978 met de productie van reiniging- en desinfecteermiddelen begonnen. De afgelopen 40 jaar heeft TevanŽ zich weten te positioneren als toonaangevend producent, continue innovatie en het perfectioneren van haar producten en processen maken van TevanŽ de start naar professioneel schoon.
De TevanŽ producten zijn voor de professionals in:

Waterzuivering, legionella-bestrijding & desinfectie
Sport & Recreatie
Schoonmaakbedrijven
Horeca
Food & Non-food industrie
Overheid facilitair
Zorg
Automotive

Welkom in de strijd tegen de onzichtbare wereld :Desinfectie 2.0
De TevanŽ Panox familie is ontwikkeld om aan de vraag van nieuwe wet- en regelgeving te voldoen. U zit er niet op te wachten om onnodig gevaar te lopen en een gevaar te vormen voor uw omgeving terwijl u juist bezig bent om uw omgeving te beschermen tegen schadelijke bacteriën. Het antwoord daarop is een speciaal ontwikkelde samenstelling van waterstofperoxide en perazijnzuur, stabiel en veilig gehouden middels een doordachte formule. Volledig zelfwerkend met als restproduct slechts water en zuurstof, doeltreffender, veiliger en bewuster bestaat niet.
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.